Skip to main content
0 Adecco Saved job heart green icon Opgeslagen jobs

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

Vacatures voor jou

Administratief medewerker voor Talent & Training

Adecco logo

Vacature details

location-pin Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
location-tag 210004KH

Functie Administratief Medewerker Talent & Training

Wij kunnen wel wat hulp gebruiken!

De wereld van werk is volop in beweging. Banen veranderen, verdwijnen en verschijnen. Medewerkers moeten zich blijven ontwikkelen en zorgen dat ze over de skills van morgen en de toekomst beschikken. Daarnaast is de mismatch op de arbeidsmarkt tot record hoogte gestegen. Het bij- en omscholen van mensen is noodzakelijk om het aanbod van kandidaten aan te laten blijven sluiten op de beschikbare vacatures. Adecco Training heeft alle expertise in huis om werknemers en werkgevers voor te bereiden op het werk van de toekomst. Door (potentieel) talent te herkennen en te ontwikkelen doormiddel van training & coaching laten wij de toekomst werken voor iedereen.

Als onderdeel van het Career Center van Adecco groep Nederland  hebben wij een gezonde groei ambitie. Het team bestaat uit een Manager Adecco Training, 1 specialist Duurzame Inzetbaarheid en 3 consultants Talent & Training. We worden ondersteund door een team van recruiters vanuit het Career Center.  Onze dienstverlening is gericht op het ontwikkelen van  (potentieel) talent door bij- en/of omscholing en coaching. Dit kan gericht zijn op werkzoekenden maar is ook gericht op het de ontwikkeling van onze huidige flexmedewerkers.  Dit doen we in samenwerking met ons vestigingsnetwerk in Nederland. Daarnaast verzorgen wij trainingsprogramma’s op maat voor onze opdrachtgevers waarbij we in opdracht ook de coördinatie & administratie rondom de trajecten kunnen verzorgen. 

Om de dienstverlening naar onze kandidaten, flexmedewerkers en opdrachtgevers soepel te laten verlopen zijn wij op zoek naar een fulltime administratief medewerker. Als afdeling zijn wij volop in beweging en in ontwikkeling. We maken gebruik van verschillende systemen en tooling. Om overzicht te hebben en te houden en te kunnen rapporteren is een juiste (proces) inrichting en interne organisatie van groot belang. Wij zoeken een collega die het leuk vind deze processen in goede banen te leiden en initiatief te nemen in verbetervoorstellen.  Denk hierbij aan;

  • Het verwerken gegevens in verschillende systemen
  • Controleren en verwerken van opleidingsaanvragen
  • Opmaak & verzenden van scholingsovereenkomsten
  • Voeren van subsidie administratie
  • Controleren van budgetten en facturatie
  • Coördinatie en opvolging van geplande trainingen en opleidingen
  • Beheer van verschillende mailboxen.
  • Opmaak van dashboards & verwerken van data in verschillende rapportages

Om succesvol te zijn in deze rol beschik je over de volgende competenties:

Je bent flexibel in de taken en werkzaamheden die je op pakt en kunt makkelijk schakelen tussen verschillende taken.

Je bent goed in het stellen van prioriteiten en blijft ook wanneer het drukker is nauwkeurig en zorgvuldig werken.

Voor jou heeft MS Office geen geheimen. Met name in Excel waarin je moeiteloos draaitabellen maakt en data op een overzichtelijke wijze kunt presenteren.

Je stelt vragen en blijft gericht op het constant verbeteren van de processen waar je onderdeel van bent.

Je bent nieuwsgierig en wilt leren. Je gaat op onderzoek uit wanneer je het antwoord op een vraag niet direct weet.   

Een dag uit het leven van…

Voordat de dagopstart begint maak je een overzicht van de prioriteiten voor vandaag. In de dagopstart bespreek je deze met je collega’s en kijk je of jij hulp nodig hebt of dat je juist een van je collega’s kunt ondersteunen.

Je presenteert de stand van zaken op de lopende klas voor operators. Hoe is de voortgang van de deelnemers in de opleiding? Heeft iedereen aan alle lessen deelgenomen? Jouw collega’s de Consultants Talent & Training delen de voortgang op de lopende wervingen voor de opleidingen Lasser en Customer Service Medewerker. Omdat de laatste klas vol zit spreek je af de scholingsovereenkomsten voor de deelnemers in orde te maken. Je doet de opmaal, verstuurt de overeenkomsten en maakt meteen een actiepunt aan om op te volgen of je de overeenkomsten ook weer ondertekend terug ontvangt.

Na de dagstart begin je met het controleren van de opleidingsaanvragen in de Adecco Academy. Zijn de budgetcodes juist ingevoerd? Op een van de aanvragen doe je telefonisch een check bij je collega op een van de vestigingen.

In de ochtend staat de rapportage van het aantal medewerkers opgeleid op het programma. Je draait de rapportage in de LMS en zorgt er met een draaitabel voor dat aantallen per maand in het overzicht terecht komen.

Tijd voor lunch en een wandeling.

Na de lunch controleer je de mailboxen opnieuw. De subsidie aanvraag voor de opleiding van een van de medewerkers is goedgekeurd. Je kunt de scholingsvoucher met je collega op de vestiging delen, legt uit hoe er een training geboekt kan worden en je registreert de toekenning van de subsidie meteen in de subsidie administratie. Je maakt direct een actiepunt aan om op te volgen of de training binnen de subsidie termijn is geboekt.

Als 2e actie maak je een controlelijst van medewerkers die op de lijst aflopende subsidie termijnen staan waar nog geen training voor geboekt is. Deze lijst deel je met de verantwoordelijke binnen de organisatie en je stemt de te nemen acties af.

Tussendoor controleer je bij een van je collega’s of de ontvangen factuur van een opleider wel correct is. Je kunt deze informatie namelijk niet terug vinden in de LMS. Het blijkt een fout te zijn en je kunt de factuur weigeren. De opleider zegt toe een creditfactuur te sturen.

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Al meer dan 50 jaar helpen we duizenden mensen met verschillende achtergronden en culturen te verbinden met de werkgelegenheid over de hele wereld. We bieden toonaangevende HR-diensten en -oplossingen, waardoor de wereld van het werk wordt gestimuleerd. Dit geeft onze klanten niet alleen een meer gepersonaliseerde ervaring, maar geeft onze collega's ook een gevoel van doelgerichtheid en waarde in het werk dat ze verrichten. Deel uitmaken van onze internationale organisatie betekent deel uitmaken van een community die elkaar stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Je doet werk wat het leven van onze medewerkers kan beïnvloeden. Je maakt deel uit van een gedreven en professioneel netwerk.

  • hired

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier