Skip to main content

Vacatures voor jou

Corporate recruiter

Vacature details

location-pin Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
location-tag NE00800
About the role

Als Corporate Recruiter ga jij hét verschil maken voor de sollicitant en jouw klant. Je gebruikt jouw mensenkennis en commerciële flair om mensen aan hun droombaan te helpen. Zo ga je vacatures schrijven, kandidaten interviewen, en de connectie zoeken tussen de kandidaat en klant. Daarnaast ben jij ook het aanspreekpunt en gezicht van onze Adecco vestiging.

Bij The Adecco Group willen wij ook actief bijdragen aan jouw persoonlijke en professionele groei. Dit doen wij onder andere door een mooi startsalaris aan te bieden + goede secundaire arbeidsvoorwaarden, en bieden wij ook interne opleidingen om jouw talenten nog beter te kunnen laten ontwikkelen!

What you’ll be doing

Als Corporate Recruiterga je op zoek naar de perfecte kandidaat voor jouw klant. Je luistert naar de behoefte van de klant en kunt aan de hand daarvan de juiste kandidaten zoeken.

De kandidaten ga je zoeken op: job boards, sociale media, jobbeurzen, scholen, etc. Daarnaast zal je ook je eigen vacatures gaan schrijven om kandidaten te triggeren zodat ze gaan solliciteren. Ook zal je contact onderhouden met uitzendkrachten, en wekelijkse de klanten bezoeken om eventuele problemen of onzekerheden te bespreken.

Met jouw enthousiasme weet jij de juiste kandidaten te matchen aan de vacatures die jij in beheer hebt!

Kortom:een leuke veelzijdige functie waarin jij niet alleen jouw talenten in kwijt kunt, maar ook ontzettend veel kunt leren!

About you

Mensenkennis:
Je beschikt over de nodige mensenkennis en empathie om de capaciteiten, gevoelens en wensen van mensen goed in te schatten. Hierdoor ben je in staat om de verborgen talenten van kandidaten te ontdekken en benutten, wat jouw succes als Corporate Recruiter bevordert. Je bent een goede luisteraar en weet de juiste vragen te stellen om tot de kern te komen.

Interesse in mensen:
Je omringt je graag door mensen en houdt van diepgaande gesprekken. Je bent oprecht geïnteresseerd in de kandidaten; wie ze zijn en wat willen ze bereiken? 

Warme persoonlijkheid:
Als Corporate Recruiter ben jij de gesprekspartner en adviseur van jouw eigen klant. Je gaat gesprekken voeren met de hiring manager(s) van het bedrijf waarmee je samenwerkt om erachter te komen welke profielen ze zoeken voor openstaande vacatures. Je onderzoekt wat voor soort mensen ze zoeken en wat de vereisten zijn. Vervolgens ga jij aan de slag en zoek je de juiste kandidaten en interview je ze. Met jouw enthousiasme en vriendelijke uitstraling weet jij de juiste nieuwe medewerkers aan je te binden om bij jouw klant te komen werken.

Commerciële flair:
Je beschikt over een commerciële instelling en weet de vacature op een aantrekkelijke manier te communiceren richting de juiste doelgroep. Daarnaast weet je kandidaten op een positieve manier te presenteren aan de klant, waarbij je hun sterke punten goed weet te benadrukken. Je bent oplossingsgericht en gaat uitdagingen niet uit de weg, waarbij je het belang van positieve commerciële resultaten nooit uit het oog verliest.

Taalkennis:
Je spreekt vloeiend Nederlands en kan met Engels goed uit de voeten.

Why choose us?

Wij bieden:

  • Een salaris tussen € 2.300 - € 2.600 bruto o.b.v. 40 p/w, afhankelijk van je meegebrachte ervaring;
  • De mogelijkheid om twee dagen per week thuis te werken;
  • Royale secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitbetalingen zoals:
  • Toegang tot een groot aanbod aan trainingen via onze Academy, zowel online als offline.
A journey to bring out the best in you

Heb je vragen of interesse? Stuur dan een email naar: rxorecruitment@pontoonsolutions.com

Solliciteren

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier