Skip to main content
0 Adecco Saved job heart green icon Opgeslagen jobs

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

Vacatures voor jou

On Site Recruiter/Planner Adecco

Adecco logo

Vacature details

location-pin België
location-tag 210004E2

Resource Planner (m/v/x)

We zouden het hier eigenlijk over ons moeten hebben – over wie Adecco is en wat wij doen – maar eigenlijk hebben we het hier liever over jou.

  • Wat wil jij?
  • Waarmee kunnen we jou helpen?
  • Zoek je een job als die op jouw lijf geschreven is?
  • Heb je vragen over het sollicitatieproces?
  • Weet je al waar jij binnen 5 jaar wil staan?
  • Of totaal nog niet?

Het maakt eigenlijk niet zoveel uit. Zolang je maar op zoek bent naar een job als resource planner bij een werkgever waarin je uitblinkt, waar we het beste in jou naar boven laten komen en waarin je je écht goed voelt. Gewoon, fantastisch werk dus.

En als je toch wil weten wie we zijn, dan lijsten we hier graag een paar facts & figures voor je op:

In België zijn we met zo'n 800 collega's (801 als jij erbij komt), verdeeld over een 130-tal kantoren. Adecco heeft vast een kantoor dicht bij jou in de buurt. Maar we maken ook deel uit van een groter geheel. Adecco is actief in de hele wereld. Dat betekent dat jouw ambities verder dan België mogen reiken.

Wil je dus écht het verschil maken en deel uitmaken van de nummer één HR-dienstverlener te wereld? Lees dan vooral hieronder verder waar we, samen met jou, voor staan.

Teamwork

Bij Adecco doen we niet aan grenzen, bedrijfstakken en oubollige structuren. We werken als één team met respect en vertrouwen naar hetzelfde doel toe. Dat je een echte teamplayer bent, hoeven we niet te vragen toch?

Klantgerichtheid

Snelle en strakke planning op korte termijn nodig? Stress schrikt jou niet af. Maar het liefst ga je voor een langdurige samenwerking. Daarom zet jij al jouw kennis in om onze klanten de best mogelijke oplossing op maat te bezorgen. Want alleen zo kom je tot de beste partnerships. Elke klant en kandidaat is als een persoonlijke missie voor jou: je kent ze door en door en kent hun noden nog voor zij die zélf beseffen.

Verantwoordelijkheid

Of het nu gaat om Integratie, preventie, veiligheid of duurzaamheid: jij doet wat je zegt en zegt wat je doet. En liefst ga je nog iets verder dan wat nodig is. Nauwkeurigheid staat dan ook hoog op jouw prioriteitenlijstje.

Ondernemerschap

We leiden door te ondernemen en te innoveren. Bruis je van creatieve ideeën en sta je te popelen om deze uit te voeren? Dat moedigen we alleen maar aan. Zo ga jij altijd en overal op zoek naar manieren om je job gemakkelijker te maken… niet harder werken dus maar slimmer

 Op die manier zorgen we samen altijd voor dat ietsje meer.

Passie

Zeiden we al dat we gepassioneerd zijn door ons en jouw werk? Wie zijn werk graag doet, hoeft immers nooit te werken. En dat straalt uit in de samenwerking met onze klanten en kandidaten. Alleen door gepassioneerd bezig te zijn, breng jij het juiste talent in contact met de meest interessante job. Jij smijt jezelf dan ook als geen ander. Elke dag weer.

A goal without a plan is just a wish!

Jij bent een planner in hart en nieren. En of het nu gaat om dag- en weekplanningen van medewerkers, bedrijfsfeestjes, vakanties, planningen voor het hele gezin... je zet er met plezier je tanden in. En laat dat nou net zijn waar jouw job als resource planner om draait.

Als een ware Sherlock Holmes ga je op zoek naar dé perfecte kandidaat voor jouw klant via jobsites, sociale media, jobbeurzen en scholen.

Dankzij jouw warme en sprankelende persoonlijkheid zorg je ervoor dat kandidaten zich van de eerste minuut welkom voelen bij jouw klant. Je organiseert de onthaaldagen, rondleiding en infosessies altijd met een even grote glimlach op jouw gezicht.

Maar jouw missie stopt niet bij het aanwerven. Kandidaten en klanten zijn geen nummers voor jou. Je kent ze door en door en bouwt een echt partnership met hen op.

Je bent een pietje precies als het op administratie aankomt, je spreekt vlotjes de taal van screenings, testings & assesments, je begint te stralen als je de woorden coaching en (de)briefings hoort en je weet perfect dat “commerciële flair” geen weekblad is. In gedachten swipe je al naar rechts als je de perfecte kandidaat voor je krijgt en zie je meteen hoe deze 100% matched met jouw klant.

Klinkt dit als muziek in je oren?

  • Heb je bovendien een Bachelor, Master of beschik je over relevante ervaring in HR of in een commerciële richting?

•     Is je Nederlands zowel mondeling als schriftelijk perfect?

•     Heb je een rijbewijs B?

Dan willen we jou graag in ons team van resource planners!

En wat zit er in voor jou?

Eén van onze troeven is dat we een optimale work-life balance verzekeren. Werken van thuis na een inwerkperiode is hier natuurlijk al ingeburgerd.

Daarnaast investeren we ook in jouw Adecco  happiness.  Zo weet en voel je, als lid van onze Adecco-familie, dat je ons meest waardevolle bedrijfskapitaal bent. Een warme sfeer en teamspirit bepalen onze identiteit.

We bieden je daarnaast een mooi loonpakket met een vast contract, een mooi bonussysteem en tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques van 8 euro per gepresteerde werkdag, laptop, onbeperkt belkrediet, 5GB mobiele data, (groeps-) en hospitalisatieverzekering,... Daarnaast kan je rekenen op 32 verlofdagen. Nog steeds niet overtuigd? Dan overtuigen we je misschien door in de verf te zetten dat we een van de aangenaamste werkplekken in België zijn.

Heeft deze vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt?

Solliciteer dan nu voor je droomjob!

Aanwevervingsprocedure: Na je sollicitatie zal je een eerste telefonisch interview hebben met één van onze recruiters. Na een positieve eerste ronde volgt een competentieinterview met de kantoorverantwoordelijke.

Gelijke kansen:  Adecco gelooft in de sterkte van diversiteit. Wie je dus ook bent, waar je vandaan komt, wat je geloof ook is, hoe je eruit ziet en wat je dromen ook zijn, je bent meer dan welkom bij ons!Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Al meer dan 50 jaar helpen we duizenden mensen met verschillende achtergronden en culturen te verbinden met de werkgelegenheid over de hele wereld. We bieden toonaangevende HR-diensten en -oplossingen, waardoor de wereld van het werk wordt gestimuleerd. Dit geeft onze klanten niet alleen een meer gepersonaliseerde ervaring, maar geeft onze collega's ook een gevoel van doelgerichtheid en waarde in het werk dat ze verrichten. Deel uitmaken van onze internationale organisatie betekent deel uitmaken van een community die elkaar stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Je doet werk wat het leven van onze medewerkers kan beïnvloeden. Je maakt deel uit van een gedreven en professioneel netwerk.

  • hired

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier