Skip to main content
0 Adecco Saved job heart green icon Opgeslagen jobs

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

Vacatures voor jou

Business Manager Modis IT & Engineering

Modis logo

Vacature details

location-pin Groot-Bijgaarden, Vlaams Gewest, België
location-tag 2100002Y

Mission

Voor de uitbouw van ons merk Modis IT & Engineering (The Adecco Group) team kijken wij uit naar een salesgedreven matchmaker, een Business Manager m/v/x!

Modis is een globale provider van IT Staffing & Consultancy Services met specialisatie in contracting, werving & selectie en outsourcing diensten. Onze specialisten zorgen voor flexibele oplossingen: via staffing, outsourcing of consulting zoeken we de juiste mensen voor onze klanten.

Als Modis Business Manager beheer je jouw activiteiten van A tot Z. Je verwerft nieuwe klanten en  projecten gericht op het vergroten van het Modis marktaandeel.

Je beheert en stuurt het rekruteringsproces van de Business Unit dit in nauwe samenwerking met het team van de Modis Recruiters.

Jouw taken als Modis Business Manager

  • Je detecteert de behoeften van jouw klant en door een gepersonaliseerde aanpak speel je hierop in. Je garandeert de goeie opvolging.
  • Uitbouw van het huidige klantenbestand binnen het toegewezen marktsegment van high tech en semiconductor industry
  • Interviews afnemen van kandidaten aangeleverd door het team van Modis Recruiters.
  • Aanwerven van eigen team van professionals en de opvolging ervan

Jouw profiel als Modis Business Manager

  • Je kan terugkijken op 3 à 5 jaar ervaring als (sales) Recruiter binnen Hr met focus op High Tech Industries of Semiconductor industry
  • Bachelor of master opleiding is een vereiste
  • Uitstekende kennis van het Nederlands en Engels (gesproken en geschreven), Frans is een pluspunt

Wat bieden we jou?

We bieden je een zeer boeiende en afwisselende functie met inhoud en grote betrokkenheid. Er is ruimte voor creativiteit, initiatiefname en zelfontplooiing. Uiteraard zorgen we voor constante interne en externe opleidingsmogelijkheden om de job met succes uit te voeren, of jezelf met extra kennis te verrijken.

Modis zorgt voor een motiverend loonpakket (marktconform bruto maandloon, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, aantrekkelijk commissiesysteem, belkrediet, forfaitaire onkostenvergoeding..). Daarnaast leggen we de nadruk op een professionele loopbaanontwikkeling.

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Al meer dan 50 jaar helpen we duizenden mensen met verschillende achtergronden en culturen te verbinden met de werkgelegenheid over de hele wereld. We bieden toonaangevende HR-diensten en -oplossingen, waardoor de wereld van het werk wordt gestimuleerd. Dit geeft onze klanten niet alleen een meer gepersonaliseerde ervaring, maar geeft onze collega's ook een gevoel van doelgerichtheid en waarde in het werk dat ze verrichten. Deel uitmaken van onze internationale organisatie betekent deel uitmaken van een community die elkaar stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Je doet werk wat het leven van onze medewerkers kan beïnvloeden. Je maakt deel uit van een gedreven en professioneel netwerk.

  • hired

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier