Skip to main content
0 Adecco Saved job heart green icon Opgeslagen jobs

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

Vacatures voor jou

Hr bediende ( opleiding voorzien ) Adecco Dilbeek

Adecco logo

Vacature details

location-pin Groot-Bijgaarden, Vlaams Gewest, België
location-tag 2200001M

Hr Bediende NL/FR ( opleiding voorzien )  Adecco Dilbeek 

Introductie

Zin om als Service Officer in een uitdagende werkomgeving te werken? Start dan je carrière bij The Adecco Group, want wie The Adecco Group zegt, zegt dé specialist binnen Human Resources!

Als Service Officer voer je een aantal belangrijke administratieve taken uit. Je bent ook het telefonische aanspreekpunt voor onze uitzendkrachten bij een vaste set van frequente vragen. Je werkt dus precies en bent vlot, enthousiast en in alle omstandigheden beleefd aan de telefoon. Je bent tweetalig Frans en Nederlands.

Hoe ziet je job bij Adecco eruit?

Je…

 • Staat uitzendkrachten die met (een vaste set van) vragen zitten rond hun loon of andere administratieve zaken telefonisch te woord.
 • Beheert administratieve en financiële taken van de lokale Adecco kantoren.
 • Verwerkt een deel van de binnenkomende post op het hoofkantoor.
 • Draagt bij aan een veilige en gezonde werkomgeving voor onze uitzendkrachten door het controleren van werkpostdocumenten.
 • Ondersteunt collega’s van andere diensten tijdens drukke periode’s.

Wie ben je?

 • Ben je tweetalig Nederlands/Frans?
 • Ben je behulpzaam ingesteld en kunnen anderen op jou rekenen? Neem jij zonder aarzelen de telefoon op als hij rinkelt? Kan jij door je transparante communicatie vragen duidelijk beantwoorden en anderen verder helpen?
 • Werk je resultaatgericht, ultra nauwkeuring en op een gestructureerde manier, zelfs in stressvolle situaties?
 • Ben je hands-on en heb je een oprechte interesse in HR en alles wat daarbij komt kijken? Ook schoolverlaters van harte welkom!
 • Er wordt een opleiding voorzien! Heb je een Bachelor in een HR gerelateerde opleiding, dan is dat zeker een pluspunt.

Hebben je buren je volmondig JA horen roepen, dan ben jij wie we zoeken!

Wat heeft Adecco in petto voor jou?

Eén van onze troeven is dat we een optimale work-life balance verzekeren. Daarnaast investeren we ook in jouw Adecco  happiness.  Zo weet en voel je, als lid van onze Adecco-familie, dat je ons meest waardevolle bedrijfskapitaal bent. Een warme sfeer en teamspirit bepalen onze identiteit.

We bieden je een mooi loonpakket met een uiteindelijk vast contract en tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, laptop, belkrediet, mobiele data, groeps- en hospitalisatieverzekering,... Daarnaast kan je rekenen op 20 verlofdagen en 12 ADV dagen.

Heeft deze vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt?

Solliciteer dan nu voor je droomjob! We contacteren jou binnen de 5 werkdagen voor een eerste feedback. Onze procedure start met een video-interview. Zo peilen we naar de match met de motivatie, waarden en cultuur van The Adecco Group. Heb je ons volledig overtuigd? Dan leren we je graag nog beter kennen door een persoonlijke kennismaking!

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Al meer dan 50 jaar helpen we duizenden mensen met verschillende achtergronden en culturen te verbinden met de werkgelegenheid over de hele wereld. We bieden toonaangevende HR-diensten en -oplossingen, waardoor de wereld van het werk wordt gestimuleerd. Dit geeft onze klanten niet alleen een meer gepersonaliseerde ervaring, maar geeft onze collega's ook een gevoel van doelgerichtheid en waarde in het werk dat ze verrichten. Deel uitmaken van onze internationale organisatie betekent deel uitmaken van een community die elkaar stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Je doet werk wat het leven van onze medewerkers kan beïnvloeden. Je maakt deel uit van een gedreven en professioneel netwerk.

 • hired

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier