Skip to main content
0 Adecco Saved job heart green icon Opgeslagen jobs

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

Vacatures voor jou

Key Account Manager

Vacature details

location-pin Groot-Bijgaarden, Vlaams Gewest, België
location-tag 210001XG

The Adecco Group, wereldleider in HR services, biedt jou de opportuniteit om als
Key Account Manager aan de slag te gaan! Het is onze missie om vraag en aanbod in de wereld van werk beter op elkaar af te stemmen. Onze diensten bieden we aan via 8 merken en 130 kantoren in België.

Als Key Account Manager focus jij je hoofdzakelijk op het prospecteren van nieuwe accounts vanaf een minimale temp omzet van 750.000€ tot 2.000 000€. Je bent in staat alle dienstverleningen van The Adecco Group aan te bieden aan deze prospecten. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het relatie- en klantenbeheer binnen een afgebakende groep van klanten. In jouw functie rapporteer je aan de National Bid & Sales Lead.

Jouw taken:
Zowel op tactisch als strategisch niveau benader en bewerk je prospecten en klanten.
Je realiseert de vooropgestelde doelstellingen op basis van het accountplan. Je volgt markttrends- en ontwikkelingen, kent de USP’s van jouw concurrenten en speelt hier op adequate wijze op in.
Je zorgt voor een nauwe samenwerking tussen de kantoren en de klanten en fungeert hierbij als contactpersoon.

Jouw profiel:
Je hebt bij voorkeur een Masterdiploma Handelswetenschappen of Bedrijfskunde aangevuld met een Masterclass (Marketing, Finance of Commerce)
Een goede drietaligheid is een absolute must (Nl-Fr-Eng)
Je stelt je flexibel op en werkt nationaal.

Voor deze Key Account functie verwachten we minimum 5 jaar ervaring in een Account Management-functie waarvan 3 jaar in Nationaal Account Management en dit binnen de dienstensector.
Je hebt een uitgesproken interesse in het acquisitieluik maar kan zowel ervaring voorleggen binnen relatiebeheer als prospectie.
Aantoonbare ervaring met onderhandelingen op boardroomniveau is een absolute vereiste!

Onze medewerkers kiezen voor The Adecco Group omwille van onze commerciële drive en dynamische uitstraling, de sociale bewogenheid en (h)echte verbondenheid onder collega’s.


Solliciteren is de next step!

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Al meer dan 50 jaar helpen we duizenden mensen met verschillende achtergronden en culturen te verbinden met de werkgelegenheid over de hele wereld. We bieden toonaangevende HR-diensten en -oplossingen, waardoor de wereld van het werk wordt gestimuleerd. Dit geeft onze klanten niet alleen een meer gepersonaliseerde ervaring, maar geeft onze collega's ook een gevoel van doelgerichtheid en waarde in het werk dat ze verrichten. Deel uitmaken van onze internationale organisatie betekent deel uitmaken van een community die elkaar stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Je doet werk wat het leven van onze medewerkers kan beïnvloeden. Je maakt deel uit van een gedreven en professioneel netwerk.

  • hired

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier