Skip to main content

Vacatures voor jou

Job ID
65/W28/RPO/AR17/CR-15669
Locatie(s)
La Rochelle, Frankrijk
Bedrijfseenheid
Adecco
Team
Commerce
Solliciteer nu

Assistant en recrutement H/F

Adecco Medical, c’est :
Travailler dans un grand groupe mais faire aussi partie d’une entreprise à taille humaine et proche de ses collaborateurs,
Etre le leader européen des services de Ressources Humaines dans le secteur de la santé,
Partager une passion commune.

Si vous souhaitez donner un nouvel élan à votre carrière professionnelle, Adecco Médical recrute un Assistant Recrutement H/F au sein de son agence de La Rochelle (17) dans le cadre d'un CDD de 10 mois.

Vous avez une sensibilité pour les Ressources Humaines ? Vous êtes passionné(e) par la relation client et vous recherchez un environnement challengeant ? Au sein d’une équipe accueillante et engagée, vos missions seront les suivantes :

Recrutement :

·         Analyser les besoins du client et préparer la stratégie à mettre en place pour trouver les candidats idéaux,

·         Gérer le process de recrutement : sourcing, préqualification, entretien physique ou visio pour ensuite présenter la candidature au client,

·         Coacher les candidats et les accompagner dans leur carrière professionnelle, 

Lien client :

·         Comprendre les attentes des clients afin de pouvoir apporter la réponse la mieux adaptée et finaliser les recrutements,

Entretenir des relations commerciales suivies avec les clients et/ou les prospects, les fidéliser.

Reporting :

Rendre compte de son activité en utilisant de façon régulière les outils mis à votre disposition.


Vous l’avez compris, au-delà du recrutement, si vous souhaitez du challenge et travailler en collaboration avec les équipes de Poitiers, Saintes et Cognac, ce poste vous apportera beaucoup de satisfaction.


Ce poste est pour vous si vous êtes :

o   Challengé.e par l’atteinte d’objectifs 🎯,

o   Force de conviction et de persuasion,

o   A l’aise avec les outils informatiques et le digital,

o   Doté.e d’une aisance relationnelle.

Rémunération 26 k€ en fixe sur 13 mois + variable.

En dehors du poste, quels sont vos avantages à nous rejoindre ?

-       Un salaire annuel payé sur 13 mois,

-          En plus du salaire fixe, vient s’ajouter une rémunération variable pour vous challenger

-          Les tickets restaurant,

-          Un jour de congé offert pour votre anniversaire,

-          Jours de RTT,

-          Une qualité de vie au Travail animée par nos ambassadeurs Happy,

Ensemble, contribuons à soigner ! 

Tous nos postes sont ouverts aux personnes en situation de handicap. Si vous êtes reconnu.e travailleur.euse handicapé.e, vous pourrez bénéficier de notre politique Handicap et notre Mission Handicap vous accompagnera dans votre prise de poste et tout au long de votre carrière.

Posting date: 25-06-2024

Solliciteren

Leer ons kennen

Ons team maakt een verschil in het werkende leven van mensen en leidt de samenleving naar een toekomst gedreven door menselijk potentieel en inclusie. We verstoren en transformeren normen - kijken verder dan cv's en verbinden mensen met kansen om echt vooruit te komen. Als 's werelds toonaangevende bedrijf op het gebied van personeelsoplossingen bieden wij flexibele plaatsing, permanente plaatsing, outsourcing en managed services in alle sectoren. Bij Adecco geloven we in het potentieel van mensen. We leveren de juiste talentcapaciteiten op het juiste moment en bieden flexibiliteit en wendbaarheid voor klanten. Help ons om onze missie te realiseren om de wereld van werk te transformeren door middel van mensen die van hun werk houden.

Diversiteit en Inclusie bij Adecco

Sluit je aan bij Adecco: Diversiteit versterken, Inclusie bevorderen
Bij Adecco drijft diversiteit ons succes. We omarmen unieke identiteiten, achtergronden en perspectieven om een inclusieve toekomst op te bouwen. Onze inzet voor gelijkheid zorgt voor eerlijke toegang en kansen voor iedereen.

Waar wij voor staan
Diversiteit drijft succes: Door een volledig scala aan identiteiten te omarmen, van gender en ras tot bekwaamheid en nationaliteit, creëren we een levendige en innovatieve werkomgeving.
Gelijkheid voor iedereen: Eerlijkheid drijft alles wat we doen. We bieden gelijke toegang tot kansen, middelen en erkenning voor iedereen.

Het bevorderen van inclusie in actie
Expertise in integratie van vluchtelingen: We leiden bij de integratie van vluchtelingen door middel van sociale coaching, training en partnerschappen en hebben een positieve impact op hun leven.
Vaardigheden voor de toekomst: Door bijscholing en omscholing geven we kandidaten de vaardigheden om te slagen op de arbeidsmarkt, overbruggen we het talenttekort en bevorderen we groei en empowerment voor iedereen.

Sluit je bij ons aan om een toekomst te bouwen waarin iedereen gedijt. Wees een katalysator voor positieve verandering met Adecco!

Cultuur

Bij Adecco wordt empowerment gedreven door ons en onze collectieve geest inspireert ons om betekenisvolle verandering te creëren. We stellen ons een wereld voor waarin iedereen de kans heeft om deel te nemen aan de toekomst van werk. Onze cultuur van inclusie en ondernemerschap maakt continue groei mogelijk en heeft een positieve impact op de samenleving.

Elke rol bij Adecco draagt bij aan een groter doel door een echte verandering te maken in het leven van mensen. We verbinden talent met kansen, creëren loopbanen en vormen een betere toekomst voor iedereen.

Geef jouw carrière brandstof met Adecco's merkdoel, waarbij empowerment, maatschappelijke impact en leiderschap in personeelsoplossingen centraal staan. Laten we samen op een opmerkelijke reis van transformatie en vervulling stappen, waarbij we een helderdere toekomst vormgeven voor iedereen, overal.

"Onze ambitie is om onze leiderschap in personeelsoplossingen te versterken en de toekomst te laten werken voor iedereen, over de hele wereld." - Christopher Catoir – President Adecco

Leer meer over Adecco

Wij zijn Adecco, een wereldleider in personeelsoplossingen. We streven ernaar om een verschil te maken in het werkende leven van mensen en leiden de samenleving naar een toekomst gedreven door menselijk potentieel en inclusie. We hebben ons gecommitteerd aan het verstoren en transformeren van normen - we kijken verder dan cv's en verbinden mensen met kansen die hen echt vooruit helpen. Als lid van het team krijg je de macht om onze missie te realiseren om de wereld van werk te transformeren door middel van mensen die van hun werk houden. Je bent een toegewijde carrièrepartner die de inzetbaarheid van onze medewerkers ondersteunt en hun succes bevordert.

 • Werk doelgericht samen, verbind op authentieke wijze om samen geweldige doelen te bereiken.

  10
 • Omarm verandering, neem gedurfde initiatieven met doorzettingsvermogen om buitengewone resultaten te behalen.

  8
 • Focus op klanten, creëer sterke partnerships en begrijp hun voortdurend veranderende behoeften.

  10
 • Stimuleer je nieuwsgierigheid, omarm voortdurend bijleren en groei in je carrière bij ons.

  9
 • Sluit je aan bij een dynamisch team dat vol zelfvertrouwen omgaat met veranderingen en uitdagingen omzet in kansen.

  9
Traits are on a scale of 0 to 10

Succes Profiel

Zijn wij de juiste match voor elkaar? Bekijk de eigenschappen waar we naar op zoek zijn.

Beloningen

Inclusieve cultuur, Bevrijdende Impact: Sluit je aan bij Adecco's ondersteunende omgeving en maak een verschil door werk.

Geef jouw carrièrepad brandstof met betekenisvol werk, maatschappelijke impact en duurzame groei.

Flexibel hybride werken: Geniet van een balans tussen werk en privé met Adecco's flexibele en aanpasbare werkschema's.

Wereldwijde kansen, Diverse rollen: Ontdek een wereld aan carrièremogelijkheden dankzij Adecco's wereldwijde leiderschap.

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier