Skip to main content

Vacatures voor jou

Intercedent

Adecco logo

Vacature details

location-pin Maastricht, Limburg, Nederland
location-tag NE00772
Over de positie

Ben jij doelgericht, communicatief vaardig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Goed nieuws: Adecco is op zoek naar een Intercedent in Maastricht!

In deze dynamische rol is jouw doel om goede relaties met Adecco’s klanten op te bouwen en te onderhouden. Ook ben je verantwoordelijk voor het aantrekken en selecteren van nieuw talent voor deze klanten. De focus in deze functie ligt op het bieden van de beste service en het overtreffen van alle verwachtingen. Ook die van jezelf!

Je kunt rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, goede work-life balans en hechte samenwerking in een getalenteerd team.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Onze recruiter Bart Mooren beantwoordt met plezier je vragen. Stuur gerust een e-mail via bart.mooren@pontoonsolutions.com.

Wat ga je doen

Als Intercedent bij Adecco ben je bezig met het uitbreiden van het klantbestand, het invullen van vacatures en aantrekken van de juiste kandidaten hiervoor. Je voert strategische gesprekken met de klanten om hun behoeften in kaart te brengen en bouwt aan een sterke connectie met het oog op een langlopend partnerschap.

Na een grondig intakegesprek bij je klant ga je gericht op zoek naar kandidaten voor een vacature. Je schrijft een pakkende vacaturetekst die aanspreekt op de doelgroep van je klant.

Je gaat vervolgens actief op zoek naar nieuwe talenten. Hiervoor gebruik je onze interne database, LinkedIn en andere jobboards, maar je zet ook sociale media in. Vervolgens nodig je kandidaten uit voor een interview en je biedt hun profiel aan bij je klant.

Over jou

Wij vragen

  • Je beschikt over minimaal mbo+ werk- en denkniveau. Een capaciteitentest is onderdeel van de sollicitatieprocedure;
  • Ervaring in recruitment en relatiebeheer is mooi meegenomen, maar nóg belangrijker vinden we je passie en ambitie. Wij zijn benieuwd naar waar jouw kracht ligt!
  • Je hebt een commerciële instelling;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en de wil om samen met je team mooie resultaten te behalen;
  • Je bent nieuwsgierig; in mensen, wat hen drijft, waar hun behoefte zit en waar ze het beste tot hun recht komen. Je krijgt hierin alle vrijheid om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf én je omgeving kunt halen!
  • Het is van groot belang dat je Nederlands zowel schriftelijk als mondeling goed beheerst.
Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij bieden:

  • Een salaris tussen €2.350 en €2.550 o.b.v. 40u/w. Inclusief maandelijks uitbetaalde ADV dagen telt dit op naar 2.468 - 2.678!
    • Royale secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitbetalingen zoals:

Ook krijg je de kans om te groeien in een waaier van interessante jobs en carrières binnen ons uitgebreide portfolio van wereldwijde merken. We stellen onze collega's in staat om op de slimste, meest efficiënte manieren te werken, om een goed evenwicht te bereiken tussen de vereisten van hun werk en hun privéleven.

Een reis om het beste in jou naar boven te halen

Inhoudelijke vragen over de vacature? Onze recruiter Bart Mooren beantwoordt met plezier je vragen. Stuur een e-mail via bart.mooren@pontoonsolutions.com

Solliciteren

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier