Skip to main content
0 Adecco Saved job heart green icon Opgeslagen jobs

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

Vacatures voor jou

Spring Jr Consultant

Vacature details

location-pin Mexico-stad, Ciudad de México, Mexico
location-tag 220003B6

Spring Jr Consultant

Escolaridad: Licenciatura Terminada.

Experiencia: de 1 a 2 años en Venta de Servicios, Prospección de clientes, Seguimiento a clientes, Estrategias de venta.  Reclutamiento de personal, Headhunting.

Conocimientos: Paquetería Office Intermedio.

Zona de trabajo: Miguel Hidalgo.

Horario: de lunes a viernes.

Ofrecemos prestaciones superiores a las de ley.

“Somos una empresa comprometida con la equidad de género e igualdad de oportunidades. Prohibimos todo acto discriminatorio a mujeres embarazadas y/o personas con VIH.”

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Al meer dan 50 jaar helpen we duizenden mensen met verschillende achtergronden en culturen te verbinden met de werkgelegenheid over de hele wereld. We bieden toonaangevende HR-diensten en -oplossingen, waardoor de wereld van het werk wordt gestimuleerd. Dit geeft onze klanten niet alleen een meer gepersonaliseerde ervaring, maar geeft onze collega's ook een gevoel van doelgerichtheid en waarde in het werk dat ze verrichten. Deel uitmaken van onze internationale organisatie betekent deel uitmaken van een community die elkaar stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Je doet werk wat het leven van onze medewerkers kan beïnvloeden. Je maakt deel uit van een gedreven en professioneel netwerk.

  • hired

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier