Skip to main content

Vacatures voor jou

Talentcare Specialist

Vacature details

location-pin Noord, Noord-Brabant, Nederland
location-tag NE00571
Over de positie

Als Talent Care Specialist bij Adecco ben je verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe medewerkers. Je wordt hierbij ondersteund door de recruiters van het Adecco Career Center. Naast de werving en selectie ben jij ook de contactpersoon voor je medewerkers. Gedurende de tijd dat ze werkzaam zijn, blijf jij het eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen. Je kent al je medewerkers bij naam, en toont oprechte interesse in ze zodat ze zich verbonden blijven voelen met zowel Adecco als met hun opdrachtgever. Je werknemers zijn tenslotte de kracht van de organisatie!

Dagelijks sta je direct in contact met je contactpersonen bij je klant. Je bent veel met hen in gesprek om de behoeften te peilen én ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met onze dienstverlening. Jouw doel is natuurlijk om hun verwachtingen te overtreffen. Hier zet jij je dagelijks met passie en plezier voor in!

Verder ben je verantwoordelijk voor de juiste input voor de collega’s van de administratieve afdeling. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de verloning en de facturatie. Daarnaast ben je op de hoogte van het ziekteverzuim van je medewerkers. Je werkt hierbij ook intensief samen met ons centrale verzuimcentrum.

Als talent care specialist ben jij onderdeel van het Adecco Career Center. Dit nieuwe onderdeel van Adecco richt zich op de toekomst, voor zowel onze flexkrachten (denk aan het aanbieden van trainingen/ omscholingsmogelijkheden), onze klanten (een dedicated team voor 1 klant voor een uitstekende op maat dienstverlening) en voor jou als Talent Care Specialist, door ondersteuning vanuit het Center en door middel van de nieuwste tools voor werving&selectie). Onze missie: Make The Future Work For Everyone!

Kortom: een dynamische functie waarin jij al jouw talenten kwijt kunt!

Over jou

- Ervaring in recruitment en relatiebeheer is mooi meegenomen, maar nóg belangrijker vinden we je passie en ambitie;
- Je bezit een Hbo werk- en denkniveau. Natuurlijk ben je van harte welkom om te solliciteren als je geen afgeronde hbo-opleiding hebt. Een hbo-capaciteitentest is dan onderdeel van de sollicitatieprocedure;

- Een commerciële en flexibele instelling;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B;

- Je hebeerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Waarom zou je voor ons kiezen?

 • een salaris tussen 2200 en 2500 EUR bruto per maand;
 • een flexibel werkschema, met de mogelijkheid om twee dagen per week thuis te werken;
 • een fulltime werkweek van 40 uur, 36 uur p/w is bespreekbaar;
 • royale secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitbetalingen zoals:
  • vaste 13e maand;
  • 13 ADV dagen, die in het eerste jaar maandelijks uitbetaald worden;
  • vakantietoeslag, die ook maandelijks uitbetaald kan worden;
  • incentive regeling, welke gebaseerd is op jouw resultaten;
  • winstdelingsregeling;
  • netto vaste kostenvergoeding;
  • reiskostenvergoeding;
  • 25,5 vakantiedagen;
  • goede pensioenregeling;
  • en meer! Neem een kijkje:https://www.adecco.nl/over-adecco/werken-bij-adecco/dit-bieden-wij-jou

Ook krijg je de kans om te groeien in een waaier van interessante jobs en carrières binnen ons uitgebreide portfolio van wereldwijde merken. We stellen onze collega's in staat om op de slimste, meest efficiënte manieren te werken, om een goed evenwicht te bereiken tussen de vereisten van hun werk en hun privéleven.

Een reis om het beste in jou naar boven te halen


Inhoudelijke vragen over de vacature? Onze recruiter Bart Mooren beantwoordt met plezier je vragen. Stuur een e-mail via bart.mooren@pontoonsolutions.com

Wij geloven dat een goed begrip van het aanwervingsproces je helpt om je op je best voor te bereiden, je goed te voelen en op je best te zijn. Omdat we een wereldwijde organisatie met meerdere merken en verschillende functies zijn, kan onze sollicitatieprocedure variëren.

Op onze carrièresite vind je enkele van de belangrijkste stappen die je kunt verwachten om je op weg te helpen.

#LI-NL

Solliciteren

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier