Skip to main content
0 Adecco Saved job heart green icon Opgeslagen jobs

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

Vacatures voor jou

Client Specialist

Adecco logo

Vacature details

location-pin Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
location-tag 210004XM

Functiebeschrijving betreffende de vacante positie van

Client Specialist   

Bij AdeccoDirect Delivery in Tilburg

Ter versterking van onze AdeccoDirect Delivery organisatie in Tilburg zijn we op zoek naar dynamische, veelzijdige en klant- en resultaatgerichte kandidaten voor de rol van:

Client Specialist (m/v/x)

Positie:

Ben je op zoek naar een allround HR-functie én wil je je dedicated voor een aantal specifieke, grootschalige klanten inzetten? Goed nieuws; ons top team Direct Deliveryheeft een plekje vrij! Wij zijn op zoek naar een ondernemende collega die zich wil storten op deze gave uitdaging.

Natuurlijk wil je ook weten waar je je precies mee bezig gaat houden. We hebben in grote lijnen de gang van zaken even voor je op een rijtje gezet.Taken en verantwoordelijkheden

Als Client Specialist bij Adecco is geen enkele dag hetzelfde, maar dat vind je heerlijk. Je werkt dedicated voor een aantal grootschalige, landelijk opererende klanten. Je bent werkzaam binnen het Adecco Direct Delivery team dat gevestigd is in Tilburg en zal incidenteel ook op bezoek gaan bij de klant op locatie.

Wat deze functie zo gaaf maakt is dat je onderdeel uitmaakt van zowel Adecco als van je klanten. Doordat je van beide partijen weet wat er speelt, kun je jezelf optimaal ontwikkelen. Zo kun je nóg beter worden in je werk.

Als Client Specialist rapporteer je aan de Regional Client Manager en voer je werkzaamheden uit in teamverband. Hierbij werk je intensief samen met je directe collega’s Client Specialist en met de e-recruiters. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van operationeel accountmanagement in combinatie met het uitvoeren van kandidaat beheer en plaatsingen van kandidaten bij klanten.

  • Als Client Specialist ben je samen met de e-recruiters verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe medewerkers. Met jouw enthousiasme weet jij nieuwe medewerkers aan je te binden om bij onze klanten te komen werken. In samenspraak met je klant zorg je voor een optimale onboarding van jouw nieuwe medewerkers.
  • Naast de werving en selectie ben jij de contactpersoon voor je medewerkers bij je klanten. Gedurende de tijd dat ze werkzaam zijn, blijf jij het eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen. Je toont oprechte interesse in ze zodat ze zich verbonden blijven voelen met zowel Adecco als met de klant. Je bent continu bezig met binding en begeleiding met het doel om medewerkers zo lang mogelijk aan het werk te houden of eventueel door te plaatsen.
  • Dagelijks sta je direct in contact met jouw klant. Je bent veel met hen in gesprek, niet alleen om de behoeften te peilen én ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met onze dienstverlening, maar je geeft ook gevraagd en ongevraagd advies, denkt met je klant mee, maakt analyses en streeft naar een optimaal partnership met je klanten.
  • Verder ben je verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces. De verloning wordt uitgevoerd door het Shared Service Center, maar jij checkt de uren die je door krijgt van je klanten en zet deze door voor verdere verwerking. Je werkt hierbij ook intensief samen met ons centrale verzuimcentrum en branch support.

Kortom: een veelzijdige functie waarin jij al jouw talenten kwijt kunt!


Beoogd ideaal kandidaat profiel

Hbo werk- en denkniveau. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om te solliciteren als je geen afgeronde hbo-opleiding hebt. Ervaring in recruitment en relatiebeheer is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Ook als je een starter bent op de arbeidsmarkt Word je uitgenodigd om te solliciteren.

Belangrijker vinden we je passie en ambitie. Wij zijn benieuwd naar waar jouw kracht ligt! Indien je over lef beschikt, communicatief vaardig bent,  proactief en initiërend bent ingesteld en het leuk vindt om veel ballen tegelijk in de lucht te houden, dan zit je voor deze functie bij Adecco goed op je plek.

Belangrijke competenties

  • Een commerciële en flexibele instelling;
  • Goede communicatieve vaardigheden en de wil om samen met je team mooie resultaten te behalen;
  • Je bent nieuwsgierig; in mensen, wat hen drijft, waar hun behoefte zit en waar ze het beste tot hun recht komen. Je krijgt hierin alle vrijheid om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf én je omgeving kunt halen!

Overig

Je bent in het bezit van je rijbewijs.

Reageren

Als je je in bovenstaand profiel herkent, nodigen we je graag uit om te solliciteren en je CV naar ons toe te sturen. Indien je nog vragen hebt over Adecco, de functie of de procedure dan kun je contact opnemen met Antoine Aben (Sr Recruiter). Antoine is bereikbaar via mail: antoine.aben@adecco.nl of via de telefoon: 06 – 15 50 50 25.

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Al meer dan 50 jaar helpen we duizenden mensen met verschillende achtergronden en culturen te verbinden met de werkgelegenheid over de hele wereld. We bieden toonaangevende HR-diensten en -oplossingen, waardoor de wereld van het werk wordt gestimuleerd. Dit geeft onze klanten niet alleen een meer gepersonaliseerde ervaring, maar geeft onze collega's ook een gevoel van doelgerichtheid en waarde in het werk dat ze verrichten. Deel uitmaken van onze internationale organisatie betekent deel uitmaken van een community die elkaar stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Je doet werk wat het leven van onze medewerkers kan beïnvloeden. Je maakt deel uit van een gedreven en professioneel netwerk.

  • hired

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier