Skip to main content
0 Adecco Saved job heart green icon Opgeslagen jobs

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

Vacatures voor jou

E-recruiter Adecco Tilburg

Adecco logo

Vacature details

location-pin Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
location-tag 210004DC

The Adecco Group is the world’s leading HR solutions partner. We provide more than 700,000 people with permanent and flexible employment every day. With more than 34,000 employees in 60 countries, we transform the world of work one job at a time. Our colleagues serve more than 100,000 organisations with the talent, HR services and cutting-edge technology they need to succeed in an ever-changing global economy.  As a Fortune Global 500 company, we lead by example, creating shared value that meets social needs while driving business innovation. Our culture of inclusivity, fairness and teamwork empowers individuals and organisations, fuels economies, and builds better societies. These values resonate with our employees, who voted us number 7 on the Great Place to Work® - World’s Best Workplaces 2020 list.  We make the future work for everyone.


The Adecco Group is based in Zurich, Switzerland. Adecco Group AG is registered in Switzerland (ISIN: CH0012138605) and listed on the SIX Swiss Exchange (ADEN). The group is powered by eight lead brands: Adecco, Modis, Badenoch + Clark, Spring Professional, Lee Hecht Harrison, Pontoon, Adia and General Assembly.

E-recruiter Adecco Training

Ben jij maatschappelijk betrokken en heb je affiniteit met duurzame inzetbaarheid? Dat komt goed uit! Bij Adecco in Tilburg hebben wij een uitdagende baan voor je als E-recruiter Adecco Training. Als E-recruiter Training ben jij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van kandidaten en draag je zorg voor het re- en upskillen van (toekomstige) flexmedewerkers. Jij voert het 1e gesprek en neemt een interview af om vervolgens te beoordelen of een loopbaantraject middels een opleiding(programma) van toepassing is. Je vervult dan ook een actieve rol in re- en upskillen van potentiële kandidaten en de persoonlijke ontwikkeling en loopbaan van flexmedewerkers.

Via verschillende jobboards zoek jij naar de beste kandidaten, je ontvangt leads via onze (social media) campagnes of treed in contact met uitzendmedewerkers welke al werkzaam zijn voor Adecco bij één van onze opdrachtgevers waarvan bijvoorbeeld de einddatum van een lopende opdracht nadert. Je belt ze en maakt ze enthousiast voor een volgende opdracht. Maar nog belangrijker, je voert het gesprek met de kandidaat om te beoordelen of een opleidingstraject geboden kan worden ten behoeve van een nieuwe opdracht. Jij bent de sleutel naar duurzame inzetbaarheid en de loopbaan van kandidaten en uitzendmedewerkers. Als je een positief opleidingsgesprek hebt gevoerd draag jij zorg voor het versturen van een assessment. Daarna ‘draag’ je de kandidaat of uitzendmedewerker over aan jouw collega’s van het team Adecco Training welke het opleidingstraject verder vorm zullen geven. Kandidaat blij, jij blij, je collega’s blij!

Veel topmerken (zoals Heineken, GXO, Achmea, Essent, Nike, Ministerie van Veiligheid & Justitie en Holland Casino) vertrouwen op de kennis en ervaring van onze (E-) recruiters van Adecco. Waarom? Omdat ze weten dat wij een scherp oog hebben voor talent en duurzame inzetbaarheid.

Parttime werken is mogelijk vanaf 32 uur!

Waar ga je werken?

De Adecco Group is 's werelds toonaangevende partner voor HR-oplossingen. Dagelijks voorzien wij meer dan 700.000 mensen van een vast en flexibel dienstverband. Met meer dan 34.000 medewerkers in 60 landen voorzien we de wereld van werk, baan voor baan.

Het Recruitmentcenter Adecco Direct in Tilburg (Talent Factory) is onderdeel van de Adecco Group en staat midden in de organisatie. Vanuit Tilburg worden alle collega’s in heel Nederland ondersteund. Je krijgt hier de kans om een bijdrage te leveren aan vooruitgang. Niet vanaf de zijlijn, maar actief. Vanuit je eigen, persoonlijke kracht. Met de vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te blijven verbeteren. Om door te groeien. In een open en eerlijke werksfeer met oprechte interesse in elkaars groei en ontwikkeling.

We make the future work for everyone!

Wat vragen wij?

· Je hebt hbo werk- en denkniveau

· Je hebt affiniteit of al ervaring met de persoonlijke ontwikkeling en loopbaantrajecten van

  mensen (trainingen)

· Je wil graag een steentje bijdrage leveren aan duurzame inzetbaarheid

· Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

· Je bent communicatief vaardig

· Je hebt bij voorkeur ervaring met telefonisch klantcontact

· Je hebt een goede schriftelijke & mondelinge beheersing van de Nederlandse taal

· Je bent klant- en prestatiegericht

Wat kun je van Adecco verwachten?

Wij bieden een afwisselende baan voor de langere termijn bij een organisatie die volop in beweging is. 

Verder:

· Een salaris van € 1.907 tot € 2.568 bruto per maand (afhankelijk van ervaring en opleiding)

· Een reiskostenvergoeding

· 8,33% vakantietoeslag en 25,5 vakantiedagen (op fulltime basis) 

· Vaste 13e maand en een bonusregeling

· 13 ADV dagen

· Deelname aan de pensioenregeling na 26 gewerkte weken 

· Toegang tot de Adecco Academy, een online systeem met 150+ trainingen en cursussen 

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Reageer snel en solliciteer.! 

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Al meer dan 50 jaar helpen we duizenden mensen met verschillende achtergronden en culturen te verbinden met de werkgelegenheid over de hele wereld. We bieden toonaangevende HR-diensten en -oplossingen, waardoor de wereld van het werk wordt gestimuleerd. Dit geeft onze klanten niet alleen een meer gepersonaliseerde ervaring, maar geeft onze collega's ook een gevoel van doelgerichtheid en waarde in het werk dat ze verrichten. Deel uitmaken van onze internationale organisatie betekent deel uitmaken van een community die elkaar stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Je doet werk wat het leven van onze medewerkers kan beïnvloeden. Je maakt deel uit van een gedreven en professioneel netwerk.

  • hired

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier