Skip to main content
0 Adecco Saved job heart green icon Opgeslagen jobs

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

Vacatures voor jou

Bidmanager

Vacature details

location-pin Zaltbommel, Gelderland, Nederland
location-tag 2100043I

De Adecco Group is ’s werelds meest toonaangevende partner voor HR oplossingen en is werkzaam in 60 landen. Dagelijks voorzien wij meer dan 700.000 mensen van vast en flexibel werk. Met meer dan 34.000 medewerkers in 60 landen veranderen we de wereld van werken, van baan tot baan. Onze collega’s bedienen meer dan 100.000 organisaties met het talent, de HR services en de allernieuwste technologieën die ze nodig hebben om te slagen in een steeds veranderende wereldeconomie. 

VACATURE

Heb jij een commerciële drive? Ben je resultaatgericht? Kun je overtuigend schrijven? En wil je meewerken aan het binnenhalen van nieuwe klanten en behouden van bestaande klanten voor Adecco Group Nederland? Lees dan snel verder!

Als Bidmanager bij Adecco ben je van A tot Z verantwoordelijk voor alle (Europese) aanbestedingen, beantwoording van RFP’s, marktconsultaties en RFI’s waarop we binnen onze groep willen inschrijven. In deze functie werk je nauw samen met de collega’s van account- en salesmanagement. Als een ware projectmanager ben jij de spin in het web en houd je alle ballen in de lucht om een zo goed mogelijke offerte in te dienen bij de klant. Dit doe je door proactief je informatie op te halen en tijdig te signaleren.

Hoewel je vaak je eigen projecten draait, ben je wel een echte teamplayer. Samen met je collega's kijk je continu hoe de zaken efficiënter en effectiever aangepakt kunnen worden. Kortom: door elke dag met passie, plezier en overtuiging aan de slag te gaan, creëer je jouw eigen succes samen met jouw team.

Waar kom je te werken? De standplaats van deze vacature is op ons hoofdkantoor in Zaltbommel, maar het is goed mogelijk om deels vanuit huis te werken. Frisse, nieuwe ideeën en eigen inbreng worden zeer gewaardeerd. Uiteraard krijg je alle handvatten aangereikt om jezelf te ontwikkelen om nóg beter te worden in je werk.

WIJ VRAGEN

  • Je hebt ervaring met bidmanagement en minimaal vier jaar werkervaring in een commerciële rol en bij een profit organisatie;
  • Je bent een kei in het schrijven van commerciële teksten en weet goede analyses te maken van de klantvraag;
  • Je hebt een sterke teamspirit en een flinke portie commerciële creativiteit;
  • Je kunt goed communiceren met mensen op diverse niveaus en door jouw grote gunfactor lukt het je om mensen mee te krijgen;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en denkt positief kritisch: jij bent gericht op het vinden van de oplossingen en het verbeteren van zaken, waarbij je een scherp oog houdt voor belangrijke details;
  • Je bent gewend zelfstandig te werken en je eigen beslissingen te nemen, daar hoort ook bij dat je nee durft te zeggen wanneer nodig;
  • Je hebt tenminste hbo werk- en denkniveau en een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

WIJ BIEDEN

INTERESSE?
Als je jezelf in bovenstaand profiel herkent, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Indien je nog vragen hebt over Adecco of de functie, dan kun je contact opnemen met strategic accountmanager Leendert-Jan van de Koppel 

Bereikbaar via +31 6 53 64 58 04 of mail naar leendert-jan.van.de.koppel@adecco.com

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Al meer dan 50 jaar helpen we duizenden mensen met verschillende achtergronden en culturen te verbinden met de werkgelegenheid over de hele wereld. We bieden toonaangevende HR-diensten en -oplossingen, waardoor de wereld van het werk wordt gestimuleerd. Dit geeft onze klanten niet alleen een meer gepersonaliseerde ervaring, maar geeft onze collega's ook een gevoel van doelgerichtheid en waarde in het werk dat ze verrichten. Deel uitmaken van onze internationale organisatie betekent deel uitmaken van een community die elkaar stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Je doet werk wat het leven van onze medewerkers kan beïnvloeden. Je maakt deel uit van een gedreven en professioneel netwerk.

  • hired

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier