Skip to main content
0 Adecco Saved job heart green icon Opgeslagen jobs

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

Vacatures voor jou

Talent management Specialist

Adecco logo

Vacature details

location-pin Zaltbommel, Gelderland, Nederland
location-tag 210004V4

De Adecco Group is 's werelds toonaangevende partner voor HR-oplossingen. Dagelijks voorzien wij meer dan 700.000 mensen van een vast en flexibel dienstverband. Met meer dan 34.000 medewerkers in 60 landen voorzien we de wereld van werk, baan voor baan.

Ter versterking van ons team zoeken wij een 

Talent management specialist

Wij zijn op zoek naar een expert op het gebied van projectmanagement, interne HR ontwikkelprogramma's en successionplanning. Ben ben jij in staat om de juiste sturing te geven aan interne verandertrajecten, gericht op het realiseren van de strategische doelstellingen en het transformeren naar een High Performance Culture?

Dan is deze functie een mooie uitdagende stap om een toekomstbestendige, gericht op een High performance werkomgeving te creëren en te ontwikkelen. Een omgeving waarin collega’s zich kunnen blijven ontwikkelen en mobiliteit wordt ondersteund.

Wat ga je doen?

Samen met het team van ervaren collega’s zorgdragen voor een succesvolle uitvoering en implementatie van organisatie brede talent management doelstellingen, welke voortvloeien uit de strategie van Adecco Group Nederland.

 • Je bent verantwoordelijk voor het maken en onderhouden van de trainingsbrochure, de jaarkalender en het aanbod op LearnUpon. En als coördinator verantwoordelijk voor deelname van onze collega’s aan het SEU examen.
 • Coördinatie, organisatie en het voorbereiden van alle (online) trainingen als het gaat om registratie, uitnodigen en informeren van de deelnemers, fieldtrainers, leveranciers en partners. Maar ook het ontwikkelen, onderhouden en de kwaliteitsbewaking voor de leerlijnen van Adecco Group Nederland.
 • Advisering van het management inzake opleidings- en/of ontwikkelvraagstukken en uitvoering geven aan gedragsgerichte trainingen, ter ondersteuning van de ontwikkeling- en verandertrajecten.
 • Periodiek de NPS scores evalueren en doornemen. Op basis van de feedback analyseren van de successen en de verbeterpunten. Verstrekken van rapportages en het ontdekken van trends in deze rapportages, om zo adviezen ter optimalisatie voor te leggen
 • Coach voor de organisatie en het blijvend begeleiden voor het behoud van een Fit For The Future organisatie.

Wat breng je mee?

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Affiniteit met een veeleisende, dynamische en commerciële omgeving.
 • Ervaring op het gebied van het geven van trainingen
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Goede adviesvaardigheden.
 • Ervaring met coaching op gedrag en het faciliteren van gedragsveranderingen.

Praktische zaken

Deze baan is een fulltime functie waarbij je werkzaam bent vanuit ons hoofdkantoor in Zaltbommel. Regelmatig zul je ook op diverse locaties in het land werkzaam zijn, waardoor het bezit van een rijbewijs wenselijk is.

Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, geschreven en gesproken.  

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Al meer dan 50 jaar helpen we duizenden mensen met verschillende achtergronden en culturen te verbinden met de werkgelegenheid over de hele wereld. We bieden toonaangevende HR-diensten en -oplossingen, waardoor de wereld van het werk wordt gestimuleerd. Dit geeft onze klanten niet alleen een meer gepersonaliseerde ervaring, maar geeft onze collega's ook een gevoel van doelgerichtheid en waarde in het werk dat ze verrichten. Deel uitmaken van onze internationale organisatie betekent deel uitmaken van een community die elkaar stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Je doet werk wat het leven van onze medewerkers kan beïnvloeden. Je maakt deel uit van een gedreven en professioneel netwerk.

 • hired

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier