Skip to main content
0 Adecco Saved job heart green icon Opgeslagen jobs

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

Vacatures voor jou

(Junior) HR Flex Specialist

Adecco logo

Vacature details

location-pin Zaltbommel, Gelderland, Nederland
location-tag 2100026D

Gaat jouw hart sneller kloppen van de administratieve kant van het HR vak? Ben jij een echt HR-talent én wil jij werken in het allerleukste team van Adecco? Lees dan snel verder!  

Als HR-medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden voor de vestigingen van Adecco in Nederland. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit bijvoorbeeld contractadministratie, loonadministratie, facturatie of debiteurenadministratie. Daarbij beantwoord je veel vragen via de telefoon van uitzendmedewerkers en collega’s en heb je een ondersteunende rol richting jouw collega’s van de vestigingen over de taken de binnen de centrale afdeling plaatsvinden.


Jij bent gewend om met veel verschillende mensen samen te werken en hebt daar veel plezier in. Met jouw hands-on mentaliteit los jij problemen op creatieve wijze op. 

BASICS RIGHT// Je zorgt ervoor dat aan de achterkant alles reilt en zeilt zodat iedereen optimaal zijn of haar werk kan doen, zowel je directe collega’s als je indirecte collega’s die werkzaam zijn bij onze klanten. Je vindt het belangrijk dat Adecco een professionele werkgever is naar onze kandidaten en partner voor onze klanten. De basis moet dan goed zijn. Dat betekent duidelijke en transparante processen ondersteund door innovatieve en digitale tools, waarin het de uitdaging is om deze continue te verbeteren.


OPTIMALISEREN// Je schakelt nauw met de collega’s die werkzaam zijn op de vestigingen. Je hebt een belangrijke signalerende en adviserende rol waar het gaat om optimalisatie van onze processen. Hierdoor draag je voor belangrijk deel bij aan de klant- en kandidaat tevredenheid voor alle onze vestigingen in Nederland.  Je vindt het prettig in een omgeving te werken die continu in ontwikkeling is en waarbinnen je flexibel mee kan bewegen.

Functie eisen

  • Mbo werk en denkniveau, met een aanpak attitude, en wil om te leren en groeien in team verband.
  • Ervaring in het HR-vak is mooi meegenomen, maar nóg belangrijker vinden we je werklust, passie en ambitie. Wij zijn benieuwd naar waar jouw kracht ligt!
  • Een werkweek van 40 uur per week, 32 uur is bespreekbaar
  • Een gestructureerde manier van werken;
  • Goede communicatieve vaardigheden en de wil om samen met je team mooie resultaten te behalen; Je bent nieuwsgierig in mensen, wat hen drijft, waar hun behoefte zit en waar ze het beste tot hun recht komen. Je krijgt hierin alle vrijheid om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf én je omgeving kunt halen! 

Arbeidsvoorwaarden

  • Een mooi salaris, afhankelijk van je meegebrachte ervaring;
  • Secundair onder meer: vaste 13e maand, bonusregeling, goede pensioenregeling, 25,5 vakantiedagen en 13 ADV –dagen;
  • Een basis trainings- en leerprogramma dat bestaat uit trainingen, coaching en een persoonlijk ontwikkelplan;
  • Een baan bij een van de grootste HR dienstverleners ter wereld.

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Al meer dan 50 jaar helpen we duizenden mensen met verschillende achtergronden en culturen te verbinden met de werkgelegenheid over de hele wereld. We bieden toonaangevende HR-diensten en -oplossingen, waardoor de wereld van het werk wordt gestimuleerd. Dit geeft onze klanten niet alleen een meer gepersonaliseerde ervaring, maar geeft onze collega's ook een gevoel van doelgerichtheid en waarde in het werk dat ze verrichten. Deel uitmaken van onze internationale organisatie betekent deel uitmaken van een community die elkaar stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Je doet werk wat het leven van onze medewerkers kan beïnvloeden. Je maakt deel uit van een gedreven en professioneel netwerk.

  • hired

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier