Skip to main content

Vacatures voor jou

Jouw rol als
leider binnen sales

Turn disruption into direction
and evolution into advantage.

Is dit de rol voor jou?

Gebruik onze interactieve tool om te ontdekken of dit de rol is voor jou

Lees meer
Man and woman sitting around table writing on a piece of paper

Klaar om ons team te versterken?

Nu solliciteren

Wat ga je doen?

Kom bij ons werken als leider binnen onze Sales organisatie. Binnen deze rol ga je op strategisch niveau meedenken met onze klanten om een recruitment-ervaring van wereldklasse te leveren. Je beheert een interessant portfolio van producten en diensten en het is aan jou om het team mee te nemen in een goed presenterende sales- cultuur en strategie die zich continu aanpast naar de veranderingen in de markt. Een team leiden betekent dieper graven in de behoeften van de klant en oplossingen uitwerken die zullen aansluiten op de uitdagingen. Om tot een win-win situatie te komen zijn onderhandelingsvaardigheden, passie, leiderschap en het people skills voor het creëren van langdurige partnerships nodig.

Kortom, je stroopt je mouwen op en levert onze visie: Making the future work for everyone.

man in blue shirt and blue jumper with glasses smiling for the camera
two women working side by side smiling and looking at a laptop screen

Wat is er voor nodig.

Om te slagen, zul je expertise in complexe strategische sales combineren met uitstekende leiderschapsvaardigheden. Met jouw ondernemersmentaliteit gebruik je inlevingsvermogen en mensenkennis om over complexe structuren en grenzen heen te werken. Met ervaring in de sector en een echte passie voor het creëren van een team met een cultuur van vertrouwen, verantwoordelijkheid en innovatie, zul je groeien in een competitieve omgeving die het beste in je naar boven haalt.

Skills

Een leider binnen onze sales organisaties heeft een voordeel met deze skills set.

Binnen de Adecco Group krijg jij de kans om te groeien met interessante banen, carrières en trainingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide portfolio van wereldwijde merken. Wereldwijde merken die de manier waarop mensen in de toekomst werken veranderen.We stellen onze mensen in staat om op de slimste, meest efficiënte manieren te werken om een balans te bereiken tussen werk en prive. Daarom geven we je de autonomie en ondersteuning die je nodig hebt om te werken op de manier die je het meest productief, flexibel, zelfverzekerd en gelukkig maakt. We ondersteunen je om te groeien en nemen onze verantwoordelijkheid voor jouw ontwikkeling en welzijn. Zodat jij je volledige potentie kunt bereiken binnen onze Future@work strategie.

 • Cog Icon
  Strategisch denken
 • Chat Icon
  Doelgericht samenwerken
 • People Icon
  Effectieve communicatie
 • Gift Icon
  Groei mindset
 • Replay Icon
  Omarmen van verandering & ambiguïteit

Word lid van onze
wereldwijde
Talent Community

Laat ons weten wie je bent en waar je naar opzoek bent door je aan te melden voor onze Talent Community. We helpen jou met het vinden van de juiste baan door je job alerts te sturen wanneer er een kans zich voor doet.

Onze gebruiksvoorwaarden, ons cookiebeleid en ons privacybeleid leggen uit hoe we informatie over u verzamelen en gebruiken u en de rechten die je hebt. Door het indienen van uw informatie erkent u dat u deze documenten hebt gelezen documenten en geeft u toestemming voor het ontvangen van mededelingen en e-mail job alerts van de Adecco Group te ontvangen.

Heb je je al aangemeld? Klik hier