Skip to main content
Zoek vacature

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

0

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

Adecco logo

We don’t tick boxes - we think outside of them

Diversiteit en inclusie

Onze missie is de toekomst te laten werken voor iedereen. Als een people business stoppen we onze expertise en energie in het verbeteren van ieders kansen om deel uit te maken van de wereld van werk.

Wij geloven dat de weg naar inclusie begint met een focus op wat elk individu kan, ongeacht nationaliteit, geslacht, ras, leeftijd, achtergrond, religie, geschiktheid of seksuele geaardheid. Binnen de Adecco Group hebben we een cultuur waarin iedereen meetelt. Een cultuur met waarin saamhorigheid en vertrouwen de basis vormen, waarin iedereen meedoet en van elkaars ervaringen leert. Samen worden we sterker, samen bouwen we deze inclusieve cultuur.

“We are building a culture where talent matters – not labels.”

Sarah Cheyne

Group VP Talent Experience, Inclusion and People Analytics

Onze D&I initiatieven

Diversiteit en inclusiteit helpt organisaties divers talent te herkennen en te omarmen. Wij zien een wereld voor ons waarin talent telt, en waarin we niet in hokjes denken. Een wereld waar iedereen de kans krijgt om deel uit te maken van de wereld van werk, op zijn eigen manier. Daarom zijn we trots dat we als organisatie een focus hebben op D&I en we delen graag de initiatieven die bijdragen aan het ontwikkelen van een inclusieve cultuur met divers talent:

Female talent programme

Een programma van 18 maanden voor vrouwelijke leiders om hun carrière naar een hoger plan te tillen door middel van mentorschap op het niveau van het Executive Committee en toegang tot virtuele coachingtools.

Paradigm for Parity

Een bedrijfscoalitie gericht op het elimineren van de genderkloof in binnen ons leiderschap. We zijn overeengekomen om tegen 2030 gendergelijkheid op senior management niveau te bereiken. Op dit moment is 66% van onze totale workforce vrouw, terwijl de vertegenwoordiging van vrouwen in de Raad van Bestuur 43% bedraagt.

Global Inclusion Trainingen

Een op maat gemaakte inclusie trainingen voor leiders, managers en collega's over de hele wereld om onze mensen te ondersteunen bij het leiden van en het deelnemen aan discussies over diversiteit en inclusie.

D&I-kalender

Onze D&I-kalender viert belangrijke data, bewustmakingsdagen, feestdagen en evenementen die de diverse populatie van onze collega's en klanten weerspiegelen, waaronder Black History Month, IWD, National Persons of Disability, Pride, en heilige dagen.

Intern sociaal forum

Dit platform biedt een veilige en open ruimte voor collega's om een ​​dialoog aan te gaan rond het onderwerp diversiteit en inclusie, vragen te stellen, te luisteren, te leren en ervaringen te delen.

Verken alle beschikbare vacatures

View All of Our Available Opportunities