Skip to main content
Zoek vacature

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

0

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

Adecco logo

Uw welzijn is niet alleen uw prioriteit, het is ook de onze

Onze welzijnsinitiatieven

Onze 'people first'-aanpak betekent dat het welzijn van onze collega's altijd een prioriteit is. Het welzijn van werknemers is nog nooit zo belangrijk geweest, en we zijn er trots op dat we het goede voorbeeld geven door onze mensen te helpen om in uitdagende tijden gezond te blijven.

De grenzen tussen werk en privé vervagen steeds meer; een effectieve welzijnsstrategie is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. We gebruiken ons eigen Workforce Vitality-model om onze welzijnsstrategieën op te bouwen. Dit is een holistische benadering die top-down management en bottom-up feedback verenigt. Het omvat mentaal en fysiek welzijn, een sociaal aspect, dat het vermogen van werknemers omvat om contacten te leggen, met anderen om te gaan en inclusiviteit te waarborgen. In het model word ook doelgerichtheid meegenomen, die zich richt op de overtuigingen en principes van werknemers om als motivatie voor het verbeteren van welzijn te dienen.

“We want to set the standard as a world-class employer, by creating a respectful, inclusive and healthy environment for everyone.”
Alain Dehaze, CEO

We hebben een aantal stappen ondernomen om onze visie waar te maken door de toekomst veiliger te maken voor iedereen.

Onze mensen ondersteunen

Ons online portaal 'Supporting our People' biedt toegang tot nuttige hulpmiddelen en tools om te helpen bij de aanpassing aan het leven tijdens Covid-19 en daarna, waaronder bijscholingsmogelijkheden, onze Covid-arts en Covid Protect-app en andere IT-hulpmiddelen. We nemen ook de tijd om te luisteren. We hebben een welzijnsmodule opgenomen in een driemaandelijkse betrokkenheidsenquête en we doen alles wat nodig is om onze mensen te helpen zich aan te passen aan werken op afstand - de productiviteit en het fysieke welzijn op peil te houden, terwijl we ook training en coaching geven over allerlei onderwerpen, van voeding en angst tot stress en mindfulness.

Win4Youth

Win4Youth is de jaarlijkse uitdaging van de Adecco Group om duizenden mensen te verenigen door middel van sport voor het goede doel. Elk jaar nemen collega's, klanten en relaties over de hele wereld deel aan sportevenementen en een jaarlijkse triathlon om kilometers te maken en geld in te zamelen voor een geweldig goed doel.

The Adecco Group University (TAG U)  

De Adecco Group University (TAG U) is een robuust leer ecosysteem waarin het beste van ons 360-productenaanbod, trainingsaanbod en externe expertise worden samengebracht om specifieke cursussen te ontwikkelen voor iedereen in ons bedrijf.

Onze Covid Protect-app

Vorig jaar hebben we de 'Covid Protect'-app van de Adecco Group ontwikkeld, die beschikbaar is voor alle klanten, collega's en relaties en de meest actuele informatie biedt tijdens de pandemie, waaronder e-learning om symptomen te herkennen en erop te reageren, podcasts voor mentaal welzijn en cursussen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.