Skip to main content
Zoek vacature

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

0

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

Adecco logo

A journey to bring out the best in you

Sollicitatieproces

Solliciteren bij de Adecco Group is simpel. We willen je meenemen in ons sollicitatieproces om je te helpen voor te bereiden en zo met een fijn gevoel het proces door te gaan. Omdat we een wereldwijde organisatie zijn met meerdere merken en verschillende functies, kan ons sollicitatieproces per merk of rol variëren. We nemen je in de belangrijkste stappen en helpen je op weg in wat je kunt verwachten.

SOLLICITEER

Waar je ook wilt werken, we streven ernaar om het sollicitatieproces zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken. Naast snelheid willen we je ook graag leren kennen en kijken waar er raakvlakken zijn. Wil je weten hoe je je het best kan voorbereiden, bekijk de volgende tips!

Top Tip #1 Leer ons kennen

Zorg ervoor dat je begrijpt wie de Adecco Group is en wat we te bieden hebben. Er zijn meerdere merken binnen ons portfolio - van uitzenden en outsourcen tot coaching & upskilling. Ontdek onze strategie om je potentiele werkgever te begrijpen.

Top Tip #2 De eerste indruk telt

Wil je solliciteren via je LinkedIn-profiel? Of is het beter om een CV toe te voegen waarin je specifieke ervaring naar voren komt? Welke route je ook kiest, zorg ervoor dat er naar voren komt wie jij bent en wat je komt brengen binnen onze organisatie. We willen jou leren kennen, je ervaring, skills en waar je passie ligt. En vergeet niet je spelling en grammatica te controleren. Dit is onze eerste indruk van jou - zorg ervoor dat die telt.

ELKAAR LEREN KENNEN

We leren je in het sollicitatieproces op een aantal manieren kennen, door middel van je LinkedIn profiel of CV is de eerste. Vanuit daar wordt er gekeken of er raakvlakken zijn tussen jou en de rol waarvoor je solliciteerd. Door een van onze recruiters word er contact opgenomen om je beter te leren kennen en vragen te stellen. Dit kan telefonish of door gebruik te maken van een video gesprek. We weten dat je vast druk bent, dus bieden veel flexibiliteit tijdens het sollicitatieproces. Ons doel is om jou te leren kennen en samen te kijken of je matcht bij de rol.

Top Tip #1 Wees eerlijk

Of je nu met ons deelt waar je passie of motivatie ligt of inzicht geeft in je beschikbaarheid: eerlijk en openhartig zijn helpt ons de beste manieren te vinden om samen te werken.

Top Tip #2 Geef jezelf de tijd om voor te bereiden

We willen je adviseren om jezelf de tijd te geven voor te bereiden voor de sollicitatie. Dit kan zijn wanneer je wordt gevraagd een assessment te maken, of in gesprek gaat met onze recruiters of hiring managers. Een assessment of gesprek is niet alleen de kans voor ons om jou te leren kennen, maar ook andersom. Zo kunnen we samen de beste match vinden.

INTERVIEW

Interviews zijn de kans om in de details te duiken, om te begrijpen wat er nodig is voor een bepaalde rol en welke waarde je kunt creëren. Of het nu virtueel of persoonlijk is - interviews geeft ons de kans elkaar te leren kennen.

Top Tip #1 Bereid jezelf voor

Help jezelf door voorbereid het gesprek in te komen. Dit kun je doen door op tijd te zijn of, als het een virtueel interview is, een professionele achtergrond op te zetten. Vergeet niet dat sollicitatiegesprekken een tweerichtingsproces zijn, jij krijgt de kans om meer over de rol, het team of onze organisatie te weten te komen. Stel je vragen gerust!

FEEDBACK

We streven ernaar om je tijdens het hele proces feedback te geven, of het resultaat nu succesvol is of niet. We hopen dat dit je helpt binnen jouw zoektocht in de wereld van werk. Ook wllen we jou vragen ons feedback te geven: Jouw stem is belangrijk. Vertel ons wat er wel en niet werkte binnen het sollicitatieproces. Dit helpt ons de ervaring voor iedereen te verbeteren en het beste in jou naar voren te laten komen.

Top Tip #1 Join onze Talent Community

Schrijf je in bij onze Talent Communtity en ontvang nieuwe kansen en passende vacatures als ze zich voordoen - als een wereldwijde organisatie met meerdere merken we zijn altijd op zoek naar talent.

Top Tip #2 Consider the feedback

Feedback kan je helpen om niet alleen te herkennen waar je sterktes en verbeterpunten, maar kan je ook bewust maken van de raakvlakken tussen jou en de rol of organisatie. Feedback kan je inzicht geven in hoe je het sollicitatieproces hebt doorlopen en waar je je kunt ontwikkelen. We nemen hier de tijd voor omdat we de moeite hebben genomen elkaar te leren kennen en we ons betrokken voelen bij jouw proces. We hopen dat dit jou helpt het beste in jezelf naar boven te halen!

Top Tip #3 Stay connected

We lopen voorop om organisaties in staat te stellen zich aan te passen aan een veranderende wereld van werk en de toekomstige inzetbaarheid van mensen te waarborgen. Blijf in contact met ons om op de hoogte te blijven van deze trends.