Skip to main content

Vacatures voor jou

Adecco Logo

Own your decisions,
drive your ambitions.

Wij zijn Adecco, wereldwijd marktleider op het gebied van HR oplossingen. Adecco trekt leiders aan die impact hebben op onze mensen, klanten, partners en de maatschappij. Dat is een uitdaging die we iedere dag aangaan. Onze leiders inspireren en motiveren hun teamleden om hun hart en ziel te gebruiken in hun werk. Om te doen wat goed is. Het zijn nieuwsgierige wereldburgers die een verschil maken. Dat doen ze door een geweldige werkplek voor hun teams te creëren, zodat mensen kunnen presteren en hun beste zelf zijn. Wij streven ernaar normen te doorbreken en te transformeren - verder te kijken dan cv's en mensen in contact te brengen met mogelijkheden die hen echt vooruit helpen.

De leiders die werken bij de Adecco Group houden van vrijheid. En dan vooral de vrijheid om te innoveren. Zij creëren kansen die ervoor zorgen dat de levens van anderen verbeteren. Zoals gezegd, dat klinkt zo eenvoudig, maar dat is het niet.

Het is onze missie om de mensen die voor ons werken hun beste zelf te laten zijn, want dat zorgt voor duurzame en hoge prestaties. En daar wordt ieders toekomst beter van.

Male staff member in a blue suit and shirt speaking to his colleagues around a white table

Onze kernwaarden

1. Blik op de toekomst
De uitzend- en human resources sector ontwikkelt continu. Dat maakt het werk zo uitdagend. Een veranderende sector zoals de onze, vraagt om dynamische persoonlijkheden.

2. Commerciële spirit
Servicegerichtheid staat bij Adecco voorop en is zit in onze dagelijkse manier van werken.

3. Samenwerken
Onderling vertrouwen is de basis van een goede samenwerking, in iedere functie en op alle niveaus.

Onze locaties

We zijn actief in meer dan 60 landen, maar waar ter wereld je je ook bevindt, we willen de toekomst werkbaar maken voor iedereen.

Our ambition is to reinforce our leadership in workforce solutions and place as many people into work each day, all around the world.

Christopher Catoir – President Adecco

Word lid van onze
wereldwijde
Talent Community

Laat ons weten wie je bent en waar je naar opzoek bent door je aan te melden voor onze Talent Community. We helpen jou met het vinden van de juiste baan door je job alerts te sturen wanneer er een kans zich voor doet.

Onze gebruiksvoorwaarden, ons cookiebeleid en ons privacybeleid leggen uit hoe we informatie over u verzamelen en gebruiken u en de rechten die je hebt. Door het indienen van uw informatie erkent u dat u deze documenten hebt gelezen documenten en geeft u toestemming voor het ontvangen van mededelingen en e-mail job alerts van de Adecco Group te ontvangen.

Heb je je al aangemeld? Klik hier