Skip to main content

Vacatures voor jou

Akkodis Logo

Engineering a
Smarter Future

De wereld, en ook de wereld van werk, verandert. Bedrijven en hele bedrijfstakken zien de noodzaak van digitale transformaties onder ogen, maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Dat is waar Modis om de hoek komt kijken.

Wij zijn digitale pioniers en begeleiden organisaties naar een slimmere, duurzamere toekomst. Maar hoewel we leven en ademen van technologie en de briljante innovaties die ze bieden, weten we ook dat onze mensen het kloppende hart zijn van alles wat we doen. Door het unieke serviceaanbod van Tech Consulting, Tech Talent Services en Tech Academy, maakt Modis digitale en technische transformatie mogelijk en helpt bedrijven en overheden om vooruit te komen, op te schalen en te presteren.

Male staff member in a blue suit and shirt speaking to his colleagues around a white table

Hoe we dat aanpakken?

Wij leveren flexibele oplossingen voor:

  • Tech Consulting: waar onze digitale pioniers bedrijven adviseren over strategieën en oplossingen. Modis stelt een team van veelzijdige consultants samen, die ofwel een adviserende rol vervullen ofwel als een volledig geïntegreerd onderdeel van het bedrijf van de klant werken.
  • Tech Talent Services: waar we bedrijven matchen met kandidaten. Modis brengt experts in het bedrijf van de klant en rust de klanten uit met de juiste technische expertise voor de prestaties die ze nodig hebben.
  • Tech Academy: waar het draait om scholing, herscholing en bijscholing. Modis brengt zijn consultants met een specifieke expertise in het bedrijf van de klant om het personeel van de klant te verbeteren/herscholen met een training op maat.

Voor bedrijven en organisaties betekent dit een 360-dienstenpakket: wij adviseren over de beste oplossingen, plaatsen de perfecte kandidaten en scholen het bestaande personeelsbestand bij of om.

Onze locaties

We zitten overal. We maken trots deel uit van het wereldwijde Modis netwerk, marktleider op het gebied van HR-oplossingen. Met onze specialistische markt- en domeinkennis werken we effectief samen met kleine, middelgrote en grote ondernemingen over de hele wereld. We hebben meer dan 30.000 consultants die actief zijn in verschillende sectoren in meer dan 20 landen, terwijl onze Tech Academy specifiek actief is in de VS, Frankrijk, Nederland, Italië, Japan en Duitsland.

Waar we ook gevestigd zijn, alle Modis-teams zijn gericht op het pionieren van een Smart Industry om een duurzamere toekomst mogelijk te maken. Wij zijn engineers, datawetenschappers, ontwerpers, ontwikkelaars, technici, onderzoekers. Voor wie laat jij de toekomst werken?

At Modis, we live for technology but at the same time we put people at the heart of our smart industry solutions.

Jan Gupta - Modis President

Word lid van onze
wereldwijde
Talent Community

Laat ons weten wie je bent en waar je naar opzoek bent door je aan te melden voor onze Talent Community. We helpen jou met het vinden van de juiste baan door je job alerts te sturen wanneer er een kans zich voor doet.

Onze gebruiksvoorwaarden, ons cookiebeleid en ons privacybeleid leggen uit hoe we informatie over u verzamelen en gebruiken u en de rechten die je hebt. Door het indienen van uw informatie erkent u dat u deze documenten hebt gelezen documenten en geeft u toestemming voor het ontvangen van mededelingen en e-mail job alerts van de Adecco Group te ontvangen.

Heb je je al aangemeld? Klik hier