Skip to main content

Vacatures voor jou

Job ID
NE01826
Locatie(s)
Amsterdam, Nederland
Utrecht, Nederland
Kempen, Duitsland
Contract Type
Full Time
Bedrijfseenheid
Adecco
Team
Sales
Solliciteer nu

Regional Sales manager

Over de positie

Ben jij de gedreven Regional Sales Manager die klaarstaat om Adecco naar een hoger niveau te tillen?

Vergroot ons marktaandeel in de Randstad en Alkmaar

Als Regional Sales Manager ben je de spil in het succes van Adecco in de Randstad & Noord-Holland. Jij legt contacten, creëert een ijzersterk netwerk en sluit deals met klanten in de logistieke, productie- en dienstensector.In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor het behouden en uitbreiden van ons netwerk, het creëren van waardevolle klantrelaties en het realiseren van ambitieuze groeidoelstellingen.

Wat ga je doen
 • Vergroot het marktaandeel van Adecco in de regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Noord-Holland door het leggen en onderhouden van contacten met potentiële klanten.
 • Voer 10 salesgesprekken per week, sluit deals en initieer offertetrajecten om nieuwe zakelijke kansen te benutten.
 • Werk samen met ervaren consultants op de vestigingen om de markt te bewerken en ondersteuning te ontvangen vanuit het veld.
 • Coördineer en voer contracten uit om ervoor te zorgen dat afspraken tijdig en conform SLA worden nagekomen.
 • Neem zelfstandig commerciële initiatieven om de verkoop en zichtbaarheid van Adecco Group te verhogen.
 • Rapporteer regelmatig aan de Area Manager over je voortgang en resultaten.

Jouw missie? Presenteer Adecco als de onbetwiste nummer 1 in HR-oplossingen en overtuig klanten van onze expertise en toegevoegde waarde.Making the future work for everyone!

Waar ga je werken

Welkom bij Adecco, dé wereldwijde HR-dienstverlener die bedrijven ondersteunt bij het vinden en inzetten van de beste personeelsoplossingen. Met een uitgebreid scala aan diensten, waaronder uitzenden, werving en selectie, detachering en payrolling, staan we aan de voorhoede van de industrie. Ons wereldwijde netwerk strekt zich uit over meer dan 60 landen, met een indrukwekkende 700.000 werknemers.

Bij Adecco stap je niet alleen in een stimulerende werkomgeving, maar ook in een wereld van grenzeloze carrièremogelijkheden. We bieden een omgeving waarin je kunt gedijen, waar initiatief wordt beloond en waar je kunt groeien als professional.

Je werkt veel vanuit huisof vanuit een vestiging naar keuze uit de Randstad en/of Noord-Holland.

Over jou

Ben jij klaar om je passie voor sales te laten zien? Bij ons ben je aan het juiste adres als:

 • Je een pragmatische instelling hebt en graag de handen uit de mouwen steekt.
 • Ervaring en/of kennis in de dienstensector zijn een pluspunt, maar geen absolute vereiste.
 • Je gedreven, resultaatgericht en gefocust bent op de behoeften van de klant.
 • Zelfstandigheid is voor jou geen probleem; je neemt graag initiatief en durft beslissingen te nemen. Je beschikt over sterke overtuigingskracht.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.
Waarom zou je voor ons kiezen
 • Een fulltime werkweek van 40 uur, met mogelijkheid tot bespreking van een 36-urige werkweek.
 • Een aantrekkelijk salaris tussen €3260,- en €4970,- bruto per maand, gebaseerd op je ervaring.
 • Voordelen zoals een bonusregeling, uitstekende pensioenregeling, 25,5 vakantiedagen, 13 ADV dagen, incentive regeling, vakantietoeslag, netto vaste kostenvergoeding en meer.
 • Een leaseauto voor zakelijk en privégebruik, inclusief een laptop en mobiele telefoon.
 • Toegang tot ons uitgebreide trainingsaanbod via onze Academy, zowel online als offline.

Klaar om deel uit te maken van ons dynamische team? Solliciteer voor 1 augustus 2024 en ontdek waarom wij de perfecte match zijn voor jouw carrière. Bel of app voor aanvullende informatie met Marco Ten Hoven via (0)6 52 63 32 65.

Posting date: 04-04-2024

Solliciteren

Leer ons kennen

Ons team maakt een verschil in het werkende leven van mensen en leidt de samenleving naar een toekomst gedreven door menselijk potentieel en inclusie. We verstoren en transformeren normen - kijken verder dan cv's en verbinden mensen met kansen om echt vooruit te komen. Als 's werelds toonaangevende bedrijf op het gebied van personeelsoplossingen bieden wij flexibele plaatsing, permanente plaatsing, outsourcing en managed services in alle sectoren. Bij Adecco geloven we in het potentieel van mensen. We leveren de juiste talentcapaciteiten op het juiste moment en bieden flexibiliteit en wendbaarheid voor klanten. Help ons om onze missie te realiseren om de wereld van werk te transformeren door middel van mensen die van hun werk houden.

Diversiteit en Inclusie bij Adecco

Sluit je aan bij Adecco: Diversiteit versterken, Inclusie bevorderen
Bij Adecco drijft diversiteit ons succes. We omarmen unieke identiteiten, achtergronden en perspectieven om een inclusieve toekomst op te bouwen. Onze inzet voor gelijkheid zorgt voor eerlijke toegang en kansen voor iedereen.

Waar wij voor staan
Diversiteit drijft succes: Door een volledig scala aan identiteiten te omarmen, van gender en ras tot bekwaamheid en nationaliteit, creëren we een levendige en innovatieve werkomgeving.
Gelijkheid voor iedereen: Eerlijkheid drijft alles wat we doen. We bieden gelijke toegang tot kansen, middelen en erkenning voor iedereen.

Het bevorderen van inclusie in actie
Expertise in integratie van vluchtelingen: We leiden bij de integratie van vluchtelingen door middel van sociale coaching, training en partnerschappen en hebben een positieve impact op hun leven.
Vaardigheden voor de toekomst: Door bijscholing en omscholing geven we kandidaten de vaardigheden om te slagen op de arbeidsmarkt, overbruggen we het talenttekort en bevorderen we groei en empowerment voor iedereen.

Sluit je bij ons aan om een toekomst te bouwen waarin iedereen gedijt. Wees een katalysator voor positieve verandering met Adecco!

Cultuur

Bij Adecco wordt empowerment gedreven door ons en onze collectieve geest inspireert ons om betekenisvolle verandering te creëren. We stellen ons een wereld voor waarin iedereen de kans heeft om deel te nemen aan de toekomst van werk. Onze cultuur van inclusie en ondernemerschap maakt continue groei mogelijk en heeft een positieve impact op de samenleving.

Elke rol bij Adecco draagt bij aan een groter doel door een echte verandering te maken in het leven van mensen. We verbinden talent met kansen, creëren loopbanen en vormen een betere toekomst voor iedereen.

Geef jouw carrière brandstof met Adecco's merkdoel, waarbij empowerment, maatschappelijke impact en leiderschap in personeelsoplossingen centraal staan. Laten we samen op een opmerkelijke reis van transformatie en vervulling stappen, waarbij we een helderdere toekomst vormgeven voor iedereen, overal.

"Onze ambitie is om onze leiderschap in personeelsoplossingen te versterken en de toekomst te laten werken voor iedereen, over de hele wereld." - Christopher Catoir – President Adecco

Leer meer over Adecco

Wij zijn Adecco, een wereldleider in personeelsoplossingen. We streven ernaar om een verschil te maken in het werkende leven van mensen en leiden de samenleving naar een toekomst gedreven door menselijk potentieel en inclusie. We hebben ons gecommitteerd aan het verstoren en transformeren van normen - we kijken verder dan cv's en verbinden mensen met kansen die hen echt vooruit helpen. Als lid van het team krijg je de macht om onze missie te realiseren om de wereld van werk te transformeren door middel van mensen die van hun werk houden. Je bent een toegewijde carrièrepartner die de inzetbaarheid van onze medewerkers ondersteunt en hun succes bevordert.

 • Werk doelgericht samen, verbind op authentieke wijze om samen geweldige doelen te bereiken.

  10
 • Omarm verandering, neem gedurfde initiatieven met doorzettingsvermogen om buitengewone resultaten te behalen.

  8
 • Focus op klanten, creëer sterke partnerships en begrijp hun voortdurend veranderende behoeften.

  10
 • Stimuleer je nieuwsgierigheid, omarm voortdurend bijleren en groei in je carrière bij ons.

  9
 • Sluit je aan bij een dynamisch team dat vol zelfvertrouwen omgaat met veranderingen en uitdagingen omzet in kansen.

  9
Traits are on a scale of 0 to 10

Succes Profiel

Zijn wij de juiste match voor elkaar? Bekijk de eigenschappen waar we naar op zoek zijn.

Beloningen

Inclusieve cultuur, Bevrijdende Impact: Sluit je aan bij Adecco's ondersteunende omgeving en maak een verschil door werk.

Geef jouw carrièrepad brandstof met betekenisvol werk, maatschappelijke impact en duurzame groei.

Flexibel hybride werken: Geniet van een balans tussen werk en privé met Adecco's flexibele en aanpasbare werkschema's.

Wereldwijde kansen, Diverse rollen: Ontdek een wereld aan carrièremogelijkheden dankzij Adecco's wereldwijde leiderschap.

Gerelateerde banen

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier