Skip to main content

Vacatures voor jou

Job ID
NE01827
Locatie(s)
Amsterdam, Nederland
Contract Type
Full Time
Bedrijfseenheid
Adecco
Team
Business Operations
Solliciteer nu

Vestigingsmanager

Over de positie

Stap in de dynamische wereld van personeelsmanagement als vestigingsmanager bij Adecco. Deze veelzijdige en uitdagende functie biedt jou de mogelijkheid om een sleutelrol te vervullen in het succes van zowel de vestiging als Adecco als geheel. Heb jij de leiderschapskwaliteiten om een team te sturen en ben je graag onderweg? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Als Branchemanager bij Adecco in Amsterdam stuur je het SME team in Amsterdam aan. Als People manager met een sterke commerciële drive ben je stressbestendig en een teamplayer. Jouw team, bestaande uit vijf collega’s, werkt informeel met een winnaarsmentaliteit, altijd strevend naar verbetering.

Wat ga je doen

Als vestigingsmanager ben je:

Commercieel

 • HR-partner voor bedrijven in de regio
 • Uitbreiden klantenportefeuille op basis van marktkennis en analyse
 • Acquisitie en klantbezoeken
 • Onderhandelen over tarieven

Personeelsmanagement

 • Leidinggeven aan een team van vijf collega's
 • Iedere ochtend overleg met het team om prioriteiten en targets te bespreken
 • Stimuleren ontwikkeling en stellen leerdoelen van de collega’s
 • Zetten van lijnen en geven van richting
 • Meewerken op de werkvloer

Overige

 • Rapporteren aan areamanager in een area met nog 5 andere branchemanagers.
Over jou

Dankzij jouw eerdere werkervaring(en) ben je een commercieel talent én een ervaren peoplemanager. Concreet:

 • Resultaatgerichte en commercieel: Bewezen successen tonen jouw commerciële vaardigheden.
 • Stressbestendig: Prioriteiten stellen in stressvolle situaties is jouw kracht.
 • Vlotte communicator met hands-on mentaliteit: Snelle en effectieve communicatie, zowel intern als extern.
 • Inspirator en motivator: Jouw gedrevenheid tilt niet alleen jou, maar ook jouw team naar een hoger niveau.
 • Lokaal verbonden: Begrip van de Amsterdamse cultuur en eisen, en liefst woonachtig in of nabij Amsterdam.

Eigenschappen van de ideale vestigingsmanager:

 • Resultaatgericht: Altijd op zoek naar meetbare successen.
 • Stressbestendig: Houdt kalmte en focus, zelfs in uitdagende situaties.
 • Commercieel: Identificeert en benut kansen met succes.
 • Communicatief vaardig: Schakelt moeiteloos tussen verschillende communicatiestijlen.
Waarom zou jij voor ons kiezen

Dit mag je van ons verwachten:

 • Competitief salarisniveau: €3260,- en  €4970,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring.
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden: bonusregeling, pensioenregeling met een lage werknemersbijdrage (3,25%) en 5% ADV toeslag.
 • 25,5 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Leaseauto, die je ook privé mag rijden en een laptop
 • Fulltime functie  van 40 uur (36 uur is bespreekbaar) in een dynamische werkomgeving met een goede mix van thuis en op kantoor werken.
 • Verrijk je kennis met een uitgebreid scala aan boeiende trainingen via onze Academy, zowel beschikbaar online als offline.

Zin om bij het team van Amsterdam te komen werken? Waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog voor 01-10-2024 en zet de beste stap in je carrière! Nog meer details nodig? Bel of app ons op: 06-526 33 265 en vraag naar Marco ten Hoven.

Waar ga jij werken

Adecco is een wereldwijde HR-dienstverlener die bedrijven helpt bij het vinden en inzetten van personeelsoplossingen. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder uitzenden, werving en selectie, detachering en payrolling. Actief in meer dan 60 landen met een netwerk van meer dan 700.000 werknemers. Je werkt niet alleen in een boeiende werkomgeving, maar profiteert ook van uitstekende carrièremogelijkheden.

De Vestiging in Amsterdam bevindt zich in Amsterdam Zuidoost om de hoek bij de Johan Cruijff Arena, Ziggo Dome en uiteraard de IKEA. De locatie is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Het is een centrale locatie waar naast je team ook vaak collega’s van ander units werkzaam zijn. In het bedrijfsverzamelgebouw vind je een uitstekende lunch en koffie gelegenheid en zijn er ruimtes te reserveren om met een collega of kandidaat in gesprek te gaan. Binnen dit leuke team staat gezelligheid en ontwikkeling centraal, hier bij jij dan ook een belangrijke speel in.

Posting date: 07-02-2024

Solliciteren

Leer ons kennen

Ons team maakt een verschil in het werkende leven van mensen en leidt de samenleving naar een toekomst gedreven door menselijk potentieel en inclusie. We verstoren en transformeren normen - kijken verder dan cv's en verbinden mensen met kansen om echt vooruit te komen. Als 's werelds toonaangevende bedrijf op het gebied van personeelsoplossingen bieden wij flexibele plaatsing, permanente plaatsing, outsourcing en managed services in alle sectoren. Bij Adecco geloven we in het potentieel van mensen. We leveren de juiste talentcapaciteiten op het juiste moment en bieden flexibiliteit en wendbaarheid voor klanten. Help ons om onze missie te realiseren om de wereld van werk te transformeren door middel van mensen die van hun werk houden.

Diversiteit en Inclusie bij Adecco

Sluit je aan bij Adecco: Diversiteit versterken, Inclusie bevorderen
Bij Adecco drijft diversiteit ons succes. We omarmen unieke identiteiten, achtergronden en perspectieven om een inclusieve toekomst op te bouwen. Onze inzet voor gelijkheid zorgt voor eerlijke toegang en kansen voor iedereen.

Waar wij voor staan
Diversiteit drijft succes: Door een volledig scala aan identiteiten te omarmen, van gender en ras tot bekwaamheid en nationaliteit, creëren we een levendige en innovatieve werkomgeving.
Gelijkheid voor iedereen: Eerlijkheid drijft alles wat we doen. We bieden gelijke toegang tot kansen, middelen en erkenning voor iedereen.

Het bevorderen van inclusie in actie
Expertise in integratie van vluchtelingen: We leiden bij de integratie van vluchtelingen door middel van sociale coaching, training en partnerschappen en hebben een positieve impact op hun leven.
Vaardigheden voor de toekomst: Door bijscholing en omscholing geven we kandidaten de vaardigheden om te slagen op de arbeidsmarkt, overbruggen we het talenttekort en bevorderen we groei en empowerment voor iedereen.

Sluit je bij ons aan om een toekomst te bouwen waarin iedereen gedijt. Wees een katalysator voor positieve verandering met Adecco!

Cultuur

Bij Adecco wordt empowerment gedreven door ons en onze collectieve geest inspireert ons om betekenisvolle verandering te creëren. We stellen ons een wereld voor waarin iedereen de kans heeft om deel te nemen aan de toekomst van werk. Onze cultuur van inclusie en ondernemerschap maakt continue groei mogelijk en heeft een positieve impact op de samenleving.

Elke rol bij Adecco draagt bij aan een groter doel door een echte verandering te maken in het leven van mensen. We verbinden talent met kansen, creëren loopbanen en vormen een betere toekomst voor iedereen.

Geef jouw carrière brandstof met Adecco's merkdoel, waarbij empowerment, maatschappelijke impact en leiderschap in personeelsoplossingen centraal staan. Laten we samen op een opmerkelijke reis van transformatie en vervulling stappen, waarbij we een helderdere toekomst vormgeven voor iedereen, overal.

"Onze ambitie is om onze leiderschap in personeelsoplossingen te versterken en de toekomst te laten werken voor iedereen, over de hele wereld." - Christopher Catoir – President Adecco

Leer meer over Adecco

Wij zijn Adecco, een wereldleider in personeelsoplossingen. We streven ernaar om een verschil te maken in het werkende leven van mensen en leiden de samenleving naar een toekomst gedreven door menselijk potentieel en inclusie. We hebben ons gecommitteerd aan het verstoren en transformeren van normen - we kijken verder dan cv's en verbinden mensen met kansen die hen echt vooruit helpen. Als lid van het team krijg je de macht om onze missie te realiseren om de wereld van werk te transformeren door middel van mensen die van hun werk houden. Je bent een toegewijde carrièrepartner die de inzetbaarheid van onze medewerkers ondersteunt en hun succes bevordert.

 • Werk doelgericht samen, verbind op authentieke wijze om samen geweldige doelen te bereiken.

  10
 • Omarm verandering, neem gedurfde initiatieven met doorzettingsvermogen om buitengewone resultaten te behalen.

  8
 • Focus op klanten, creëer sterke partnerships en begrijp hun voortdurend veranderende behoeften.

  10
 • Stimuleer je nieuwsgierigheid, omarm voortdurend bijleren en groei in je carrière bij ons.

  9
 • Sluit je aan bij een dynamisch team dat vol zelfvertrouwen omgaat met veranderingen en uitdagingen omzet in kansen.

  9
Traits are on a scale of 0 to 10

Succes Profiel

Zijn wij de juiste match voor elkaar? Bekijk de eigenschappen waar we naar op zoek zijn.

Beloningen

Inclusieve cultuur, Bevrijdende Impact: Sluit je aan bij Adecco's ondersteunende omgeving en maak een verschil door werk.

Geef jouw carrièrepad brandstof met betekenisvol werk, maatschappelijke impact en duurzame groei.

Flexibel hybride werken: Geniet van een balans tussen werk en privé met Adecco's flexibele en aanpasbare werkschema's.

Wereldwijde kansen, Diverse rollen: Ontdek een wereld aan carrièremogelijkheden dankzij Adecco's wereldwijde leiderschap.

Gerelateerde banen

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier