Skip to main content

Vacatures voor jou

Job ID
NE01820
Locatie(s)
Den Haag, Nederland
Contract Type
Full Time
Bedrijfseenheid
Adecco
Team
Sales
Solliciteer nu

Recruitment Consultant

Over de positie

Word Adecco consultant: Help mensen aan een baan die bij hen past!

Wil je een uitdagende HR-functie met veel impact? Ben je een ondernemende teamspeler met een passie voor het vinden van de perfecte match tussen talent en kansen? Dan is de rol van consultant bij Adecco in Den Haag iets voor jou.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor de juiste vacatures. Je bouwt een netwerk op van bedrijven in de regio en werkt samen met hen om hun personeelsvraagstukken op te lossen. Je krijgt de kans om je carrière in de HR-sector te starten of te vervolgen, en je leert van de beste in de branche.

Wat ga je doen
 • Je bouwt een netwerk op van bedrijven in de regio en vult vacatures in met de juiste kandidaten.
 • Je voert strategische gesprekken met klanten om hun behoeften te begrijpen en langdurige partnerships op te bouwen.
 • Je schrijft aantrekkelijke vacatureteksten en volgt de leads uit wervingscampagnes op uit op diverse platforms.
 • Je zoekt naar de perfecte kandidaat via interne databases, LinkedIn, jobboards en social media.
 • Je legt contact met kandidaten, interviewt ze en stelt ze voor aan klanten.
 • Je verzorgt het onboardingsproces voor zowel Adecco als de klant.
 • Je bent het aanspreekpunt voor uitzendkrachten en ondersteunt bedrijven en kandidaten bij planning en personeelsvragen.
Over jou
 • Ondernemende teamspeler met passie voor het helpen van mensen aan een baan die bij hen past.
 • Hbo- of mbo-4-diploma op zak.
 • Enige werkervaring (maar dat is geen must).
 • Flexibel en commercieel ingesteld.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Sociaal.
 • Vaardig in zowel Nederlands als Engels.
Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij bieden:

 • Salaris tussen €2.629 - €3.157 bruto per maand voor 40 uur per week (In het eerste jaar ontvang je 5% toeslag)
 • 25,5 vakantiedagen (met 13 extra ADV dagen na 1 jaar in dienst).
 • Vakantiegeld dat maandelijks kan worden uitbetaald.
 • Aantrekkelijke incentive regeling en een vaste onkostenvergoeding van netto €34 per maand.
 • Winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling.
 • Toegang tot een breed scala aan trainingen via onze Academy, zowel online als offline.

Waar ge je werken?

 • Je komt terecht in een nieuw kantoor dat net is opgestart om Adecco in regio Den Haag op de kaart te zetten. Je werkt samen met 3 gezellige collega's die jou van harte welkom heten.
 • In deze functie ga je vooral focussen op sales: bedrijven bellen en bezoeken waarbij je veel eigen inbreng kan doen. Daarbij komt uiteraard een stuk recruitment en opvolging van starters en werkende flex medewerkers.
 • Er wordt hybride gewerkt: 3 dagen op kantoor en thuis, ook de werktijden zijn flexibel.
 • Je hebt een rijbewijs en bij voorkeur een eigen auto.
Een reis om het beste in jou naar boven te halen

Ben jij dé perfecte match voor deze functie?

Solliciteer dan vóór 30 juli online.

Eerst nog vragen?

Neem gerust contact op met Ellen Peeters: ellen.peeters@adecco.nl of bel (0)6 43209616.

Posting date: 13-06-2024

Solliciteren

Leer ons kennen

Ons team maakt een verschil in het werkende leven van mensen en leidt de samenleving naar een toekomst gedreven door menselijk potentieel en inclusie. We verstoren en transformeren normen - kijken verder dan cv's en verbinden mensen met kansen om echt vooruit te komen. Als 's werelds toonaangevende bedrijf op het gebied van personeelsoplossingen bieden wij flexibele plaatsing, permanente plaatsing, outsourcing en managed services in alle sectoren. Bij Adecco geloven we in het potentieel van mensen. We leveren de juiste talentcapaciteiten op het juiste moment en bieden flexibiliteit en wendbaarheid voor klanten. Help ons om onze missie te realiseren om de wereld van werk te transformeren door middel van mensen die van hun werk houden.

Diversiteit en Inclusie bij Adecco

Sluit je aan bij Adecco: Diversiteit versterken, Inclusie bevorderen
Bij Adecco drijft diversiteit ons succes. We omarmen unieke identiteiten, achtergronden en perspectieven om een inclusieve toekomst op te bouwen. Onze inzet voor gelijkheid zorgt voor eerlijke toegang en kansen voor iedereen.

Waar wij voor staan
Diversiteit drijft succes: Door een volledig scala aan identiteiten te omarmen, van gender en ras tot bekwaamheid en nationaliteit, creëren we een levendige en innovatieve werkomgeving.
Gelijkheid voor iedereen: Eerlijkheid drijft alles wat we doen. We bieden gelijke toegang tot kansen, middelen en erkenning voor iedereen.

Het bevorderen van inclusie in actie
Expertise in integratie van vluchtelingen: We leiden bij de integratie van vluchtelingen door middel van sociale coaching, training en partnerschappen en hebben een positieve impact op hun leven.
Vaardigheden voor de toekomst: Door bijscholing en omscholing geven we kandidaten de vaardigheden om te slagen op de arbeidsmarkt, overbruggen we het talenttekort en bevorderen we groei en empowerment voor iedereen.

Sluit je bij ons aan om een toekomst te bouwen waarin iedereen gedijt. Wees een katalysator voor positieve verandering met Adecco!

Cultuur

Bij Adecco wordt empowerment gedreven door ons en onze collectieve geest inspireert ons om betekenisvolle verandering te creëren. We stellen ons een wereld voor waarin iedereen de kans heeft om deel te nemen aan de toekomst van werk. Onze cultuur van inclusie en ondernemerschap maakt continue groei mogelijk en heeft een positieve impact op de samenleving.

Elke rol bij Adecco draagt bij aan een groter doel door een echte verandering te maken in het leven van mensen. We verbinden talent met kansen, creëren loopbanen en vormen een betere toekomst voor iedereen.

Geef jouw carrière brandstof met Adecco's merkdoel, waarbij empowerment, maatschappelijke impact en leiderschap in personeelsoplossingen centraal staan. Laten we samen op een opmerkelijke reis van transformatie en vervulling stappen, waarbij we een helderdere toekomst vormgeven voor iedereen, overal.

"Onze ambitie is om onze leiderschap in personeelsoplossingen te versterken en de toekomst te laten werken voor iedereen, over de hele wereld." - Christopher Catoir – President Adecco

Leer meer over Adecco

Wij zijn Adecco, een wereldleider in personeelsoplossingen. We streven ernaar om een verschil te maken in het werkende leven van mensen en leiden de samenleving naar een toekomst gedreven door menselijk potentieel en inclusie. We hebben ons gecommitteerd aan het verstoren en transformeren van normen - we kijken verder dan cv's en verbinden mensen met kansen die hen echt vooruit helpen. Als lid van het team krijg je de macht om onze missie te realiseren om de wereld van werk te transformeren door middel van mensen die van hun werk houden. Je bent een toegewijde carrièrepartner die de inzetbaarheid van onze medewerkers ondersteunt en hun succes bevordert.

 • Werk doelgericht samen, verbind op authentieke wijze om samen geweldige doelen te bereiken.

  10
 • Omarm verandering, neem gedurfde initiatieven met doorzettingsvermogen om buitengewone resultaten te behalen.

  8
 • Focus op klanten, creëer sterke partnerships en begrijp hun voortdurend veranderende behoeften.

  10
 • Stimuleer je nieuwsgierigheid, omarm voortdurend bijleren en groei in je carrière bij ons.

  9
 • Sluit je aan bij een dynamisch team dat vol zelfvertrouwen omgaat met veranderingen en uitdagingen omzet in kansen.

  9
Traits are on a scale of 0 to 10

Succes Profiel

Zijn wij de juiste match voor elkaar? Bekijk de eigenschappen waar we naar op zoek zijn.

Beloningen

Inclusieve cultuur, Bevrijdende Impact: Sluit je aan bij Adecco's ondersteunende omgeving en maak een verschil door werk.

Geef jouw carrièrepad brandstof met betekenisvol werk, maatschappelijke impact en duurzame groei.

Flexibel hybride werken: Geniet van een balans tussen werk en privé met Adecco's flexibele en aanpasbare werkschema's.

Wereldwijde kansen, Diverse rollen: Ontdek een wereld aan carrièremogelijkheden dankzij Adecco's wereldwijde leiderschap.

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier