Skip to main content

Vacatures voor jou

Talentcare Specialist

Adecco logo

Vacature details

location-pin Utrecht, Utrecht, Nederland
location-tag NE01725
Over de positie

Ben jij een gedreven en enthousiaste persoon met een passie voor mensen? Wil jij een bijdrage leveren aan het succes van een vooraanstaande speler op het gebied van klantenservice? Dan is de functie van Talentcare Specialist bij Adecco in Utrecht iets voor jou!

Wat ga je doen

Als Talentcare Specialist ben jij het bruisende middelpunt tussen Adecco en Conduent, een bedrijf dat klantenservice biedt aan VodafoneZiggo. Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van flexmedewerkers voor Conduent. Je bent het eerste aanspreekpunt voor al hun HR-gerelateerde vragen en je zorgt ervoor dat ze zich verbonden voelen met Adecco en Conduent.

Je onderhoudt ook dagelijks contact met je contactpersonen binnen Conduent om ervoor te zorgen dat zij tevreden zijn met de dienstverlening van Adecco. Je bent een enthousiaste en gedreven persoon die altijd streeft naar het beste.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het volgende:

 • Het verstrekken van de juiste input aan de administratieve afdeling voor de salarissen van de flexkrachten en facturatie
 • Het nauwlettend in de gaten houden van het ziekteverzuim van je medewerkers
 • Het samenwerken met het centrale verzuimcentrum van Adecco
Over jou
 • Natuurlijk verantwoordelijkheidsgevoel en gedrevenheid om resultaten te behalen komen bij jou vanzelfsprekend naar voren.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Hoewel minimaal 1 jaar ervaring in relatiebeheer en recruitment een pluspunt is, hechten we nog meer waarde aan jouw passie en ambitie.
 • Nieuwsgierigheid is jouw tweede natuur; je bent geïnteresseerd in mensen, begrijpt wat hen drijft, en zoekt naar waar ze het beste tot hun recht komen.
 • Je hebt een goede beheersing van zowel geschreven als gesproken Nederlands.

Ontdek jouw plek in het team, waar jouw natuurlijke verantwoordelijkheidsgevoel, communicatieve vaardigheden en nieuwsgierigheid worden gewaardeerd.

Waar ga je werken

Adecco is een wereldwijde HR-dienstverlener die bedrijven helpt bij het vinden en inzetten van personeelsoplossingen. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder uitzenden, werving en selectie, detachering en payrolling. Actief in meer dan 60 landen met een netwerk van meer dan 700.000 werknemers. Je werkt niet alleen in een boeiende werkomgeving, maar profiteert ook van uitstekende carrièremogelijkheden.

Deze unieke kans betekent dat je deel uitmaakt van Adecco, maar dedicated werkzaam bent voor Conduent. Conduent is een bedrijf dat bedrijven en overheden helpt met hun klantenservice, transacties, personeelszaken en IT. Het team komt tijdens de weekstart op maandag samen in Utrecht vanuit alle richtingen in Nederland. Daarnaast ben je elke week bij de klant en kan je op alle locaties van Adecco werken en thuis.

Wat bieden wij
 • Een salaris tussen €2.350 en €2.800 bruto per maand (op basis van 40 uur per
           week en afhankelijk van je ervaring)
 • Een flexibel werkschema, met de mogelijkheid om twee dagen per week thuis te werken (bij fulltime dienstverband);
 • Bij voorkeur werk je 36 tot 40 uren per week, 32 uur is bespreekbaar
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

o        vaste 13e maand

o        13 ADV dagen, die in het eerste jaar maandelijks uitbetaald worden

o        vakantietoeslag, die ook maandelijks uitbetaald kan worden

o        incentive regeling, gebaseerd op jouw resultaten

o        winstdelingsregeling

o        netto vaste kostenvergoeding

o        reiskostenvergoeding

o        25,5 vakantiedagen

o        goede pensioenregeling

Ben je enthousiast om met ons samen te werken? Waarom wachten? Solliciteer vandaag nog voor 1 mei 2024 en geef je carrière een vliegende start! Bel of app voor aanvullende informatie met Marco Ten Hoven via (0)6 52 63 32 65.

Posting date: 29-01-2024

Solliciteren

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier