Skip to main content

Vacatures voor jou

Recruitment en Support

Adecco logo

Vacature details

location-pin Woerden, Utrecht, Nederland
location-tag NE01938
Over de positie

Ben jij een gedreven en enthousiaste persoon met een passie voor mensen? Wil jij een bijdrage leveren aan het succes van een vooraanstaande speler binnen de supermarktbranche? Dan is de functie van Recruitment en Support bij Adecco in Woerden echt iets voor jou!

Wat ga je doen

Als Recruitment en Support ben jij het bruisende middelpunt tussen Adecco en Jumbo, de Recruitment en Support Medewerker is verantwoordelijk voor het werven en selecteren van arbeidsmigranten en lokale kandidaten voor aangewezen vestigingen binnen Adecco. Tevens zal je in deze functie bepaalde administratieve werkzaamheden die tot de plaatsing en verloning van arbeidsmigranten behoren moeten uitvoeren. Het gaat hier om een correcte en tijdige uitvoering van inhoudingen op het salaris, registratie van de beddenbezetting en de auto en kilometerregistratie. De Recruitment en Support Medewerker is proactief verantwoordelijk voor de uitvoering en administratie van de noodzakelijke processen.  Je bent het eerste aanspreekpunt voor de flexmedewerkers en al hun HR-gerelateerde vragen en je zorgt ervoor dat ze zich verbonden voelen met Adecco en Jumbo.

Je onderhoudt ook dagelijks contact met je contactpersonen binnen Jumbo om ervoor te zorgen dat zij tevreden zijn met de dienstverlening van Adecco. Je bent een enthousiaste en gedreven persoon die altijd streeft naar het beste.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het volgende:

  • Het verstrekken van de juiste input aan de administratieve afdeling voor de salarissen van de flexkrachten en facturatie;
  • Het nauwlettend in de gaten houden van het ziekteverzuim van je medewerkers;
  • Het samenwerken met het centrale verzuimcentrum van Adecco.
Over jou
  • Natuurlijk verantwoordelijkheidsgevoel en gedrevenheid om resultaten te behalen komen bij jou vanzelfsprekend naar voren.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Pools als in het Engels.
  • Hoewel minimaal 1 jaar ervaring in relatiebeheer en recruitment een pluspunt is, hechten we nog meer waarde aan jouw passie en ambitie.
  • Nieuwsgierigheid is jouw tweede natuur; je bent geïnteresseerd in mensen, begrijpt wat hen drijft, en zoekt naar waar ze het beste tot hun recht komen.

Ontdek jouw plek in het team, waar jouw natuurlijke verantwoordelijkheidsgevoel, communicatieve vaardigheden en nieuwsgierigheid worden gewaardeerd.

Waar ga je werken

Adecco is een wereldwijde HR-dienstverlener die bedrijven helpt bij het vinden en inzetten van personeelsoplossingen. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder uitzenden, werving en selectie, detachering en payrolling. Actief in meer dan 60 landen met een netwerk van meer dan 700.000 werknemers. Je werkt niet alleen in een boeiende werkomgeving, maar profiteert ook van uitstekende carrièremogelijkheden.

Deze unieke kans betekent dat je deel uitmaakt van Adecco, maar dedicated werkzaam bent voor Jumbo in Woerden, daarnaast help jij ook bij de locaties Beilen en Raalte.

Wat bieden wij
  • Een salaris tussen €2.350 en €2.931 bruto per maand (op basis van 40 uur per week en afhankelijk van je ervaring)
  • Bij voorkeur werk je 36 tot 40 uren per week, 32 uur is bespreekbaar
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
    • vaste 13e maand;
    • 13 ADV dagen, die in het eerste jaar maandelijks uitbetaald worden;
    • Vakantietoeslag;
    • Winstdelingsregeling;
    • netto vaste onkostenvergoeding;
    • reiskostenvergoeding;
    • 25,5 vakantiedagen;
    • goede pensioenregeling;

Ben je enthousiast om met ons samen te werken? Waarom wachten? Solliciteer vandaag nog voor 1 mei 2024 en geef je carrière een vliegende start! Bel of app voor aanvullende informatie met Marco Ten Hoven via (0)6 52 63 32 65.

Posting date: 24-03-2024

Solliciteren

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier