Skip to main content

Vacatures voor jou

Job ID
NE02082
Locatie(s)
Zaltbommel, Nederland
Contract Type
Full Time
Bedrijfseenheid
Adecco
Team
Administration Services
Solliciteer nu

Support Medewerker Verzuim

Over de positie

Gaat jouw hart sneller kloppen van het helpen van anderen? Ben jij een echt organisatietalent en heb jij affiniteit met verzuimbeheer? Daarnaast spreek jij goed de Poolse en Engelse taal? Dan is deze parttime vacature (28 – 36 uur) voor support medewerker verzuim in Zaltbommel echt iets voor jou!

Wat ga je doen

Samen met je collega's zorg je ervoor dat uitzendkrachten (flexkrachten) die ziek zijn, de juiste ondersteuning krijgen. Je ontvangt de ziekmeldingen in de ochtend (tussen 08:00 en 10:00 uur), verwerkt deze en zorgt voor de juiste begeleiding. Je hebt contact met de uitzendkrachten, bedrijfsartsen en andere betrokkenen.

Na 10:00 uur volg je de ziekmeldingen van de vorige dagen op en doe je aan dossieropbouw. Samen met de flexkracht werk je aan zijn/haar herstel.

Dit is een uitdagende functie waarin je een belangrijke rol speelt in het verzuimproces. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat om zelfstandig te werken. Aangezien er veel wet- en regelgeving is over verzuim ben jij constant in ontwikkeling.

Ontdek een uitdagende kans als medewerker verzuim en:

 • Speel een belangrijke rol in het aannemen en begeleiden van ziek- en herstelmeldingen volgens geldende wet- en regelgeving
 • Zorg voor een nauwkeurige verwerking van verzuimmeldingen in diverse systemen
 • Minimaliseer het verzuimpercentage en -kosten door proactief signaleren van "risico" cases en overleg met verzuimspecialisten
 • Waarborg de naleving van wet- en regelgeving in correspondentie, verwerking en contactmomenten
 • Leg zorgvuldig alle contactmomenten administratief vast in de systemen
 • Controleer en verwerk uit te betalen ziektegeld
 • Behandel diverse administratieve taken zoals post, boetes en bedrijfsongevallen
Over jou
 • Ervaring in de dienstverlening? Check!
 • Mbo-4 niveau met zeer goede kennis van Nederlands en Engels (en misschien Duits) in je toolkit.
 • Secuur werken? Proactieve vibes? Absoluut jouw stijl!
 • Empathisch, maar met een vleugje vastberadenheid - jij weet de perfecte balans
 • Adecco Academy opleidingen? Jij bent er klaar voor!
 • Systemen zijn voor jou als een tweede natuur, soepel schakelen is jouw specialiteit.
 • Bonuspunten voor ervaring in klantcontact of vergelijkbare jobs.
Waarom zou je voor ons kiezen
 • Competitief salarisniveau: €2629,- en €3157,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring.
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden: bonusregeling, pensioenregeling met een lage werknemersbijdrage (3,25%) en 5% ADV toeslag.
 • 25,5 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Alle tools om jezelf te ontwikkelen en nóg beter te worden in je werk.
 • Parttime functie (28-36 uur) in een dynamische werkomgeving met een goede mix van thuis en op kantoor werken.
 • Verrijk je kennis met een uitgebreid scala aan boeiende trainingen via onze Academy, zowel beschikbaar online als offline.
Waar ga je werken

Adecco is een wereldwijde HR-dienstverlener die bedrijven helpt bij het vinden en inzetten van personeelsoplossingen. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder uitzenden, werving en selectie, detachering en payrolling. Actief in meer dan 60 landen met een netwerk van meer dan 700.000 werknemers. Je werkt niet alleen in een boeiende werkomgeving, maar profiteert ook van uitstekende carrièremogelijkheden.

Vanaf het aankomende voorjaar werken we in ons splinternieuwe, eigentijdse hoofdkantoor. Gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Hier wordt werken een ervaring! Verder kun je rekenen op leuke feesten en evenementen die worden georganiseerd door de personeelsvereniging.

Mis de jaarlijkse Adecco feesten niet! En ook de kwartaalbijeenkomsten van team verzuim zijn een geweldige manier om up-to-date te blijven met de laatste wet- en regelgeving, interessante externe sprekers te ontmoeten en onze vaardigheden te verbeteren.

Zin om bij het verzuimteam te komen werken? Waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog voor 1 september 2024 en zet de beste stap in je carrière! Nog meer details nodig? Bel of app ons met Marco Ten Hove via 06 52 63 32 65.

Posting date: 06-05-2024

Solliciteren

Leer ons kennen

Ons team maakt een verschil in het werkende leven van mensen en leidt de samenleving naar een toekomst gedreven door menselijk potentieel en inclusie. We verstoren en transformeren normen - kijken verder dan cv's en verbinden mensen met kansen om echt vooruit te komen. Als 's werelds toonaangevende bedrijf op het gebied van personeelsoplossingen bieden wij flexibele plaatsing, permanente plaatsing, outsourcing en managed services in alle sectoren. Bij Adecco geloven we in het potentieel van mensen. We leveren de juiste talentcapaciteiten op het juiste moment en bieden flexibiliteit en wendbaarheid voor klanten. Help ons om onze missie te realiseren om de wereld van werk te transformeren door middel van mensen die van hun werk houden.

Diversiteit en Inclusie bij Adecco

Sluit je aan bij Adecco: Diversiteit versterken, Inclusie bevorderen
Bij Adecco drijft diversiteit ons succes. We omarmen unieke identiteiten, achtergronden en perspectieven om een inclusieve toekomst op te bouwen. Onze inzet voor gelijkheid zorgt voor eerlijke toegang en kansen voor iedereen.

Waar wij voor staan
Diversiteit drijft succes: Door een volledig scala aan identiteiten te omarmen, van gender en ras tot bekwaamheid en nationaliteit, creëren we een levendige en innovatieve werkomgeving.
Gelijkheid voor iedereen: Eerlijkheid drijft alles wat we doen. We bieden gelijke toegang tot kansen, middelen en erkenning voor iedereen.

Het bevorderen van inclusie in actie
Expertise in integratie van vluchtelingen: We leiden bij de integratie van vluchtelingen door middel van sociale coaching, training en partnerschappen en hebben een positieve impact op hun leven.
Vaardigheden voor de toekomst: Door bijscholing en omscholing geven we kandidaten de vaardigheden om te slagen op de arbeidsmarkt, overbruggen we het talenttekort en bevorderen we groei en empowerment voor iedereen.

Sluit je bij ons aan om een toekomst te bouwen waarin iedereen gedijt. Wees een katalysator voor positieve verandering met Adecco!

Cultuur

Bij Adecco wordt empowerment gedreven door ons en onze collectieve geest inspireert ons om betekenisvolle verandering te creëren. We stellen ons een wereld voor waarin iedereen de kans heeft om deel te nemen aan de toekomst van werk. Onze cultuur van inclusie en ondernemerschap maakt continue groei mogelijk en heeft een positieve impact op de samenleving.

Elke rol bij Adecco draagt bij aan een groter doel door een echte verandering te maken in het leven van mensen. We verbinden talent met kansen, creëren loopbanen en vormen een betere toekomst voor iedereen.

Geef jouw carrière brandstof met Adecco's merkdoel, waarbij empowerment, maatschappelijke impact en leiderschap in personeelsoplossingen centraal staan. Laten we samen op een opmerkelijke reis van transformatie en vervulling stappen, waarbij we een helderdere toekomst vormgeven voor iedereen, overal.

"Onze ambitie is om onze leiderschap in personeelsoplossingen te versterken en de toekomst te laten werken voor iedereen, over de hele wereld." - Christopher Catoir – President Adecco

Leer meer over Adecco

Wij zijn Adecco, een wereldleider in personeelsoplossingen. We streven ernaar om een verschil te maken in het werkende leven van mensen en leiden de samenleving naar een toekomst gedreven door menselijk potentieel en inclusie. We hebben ons gecommitteerd aan het verstoren en transformeren van normen - we kijken verder dan cv's en verbinden mensen met kansen die hen echt vooruit helpen. Als lid van het team krijg je de macht om onze missie te realiseren om de wereld van werk te transformeren door middel van mensen die van hun werk houden. Je bent een toegewijde carrièrepartner die de inzetbaarheid van onze medewerkers ondersteunt en hun succes bevordert.

 • Werk doelgericht samen, verbind op authentieke wijze om samen geweldige doelen te bereiken.

  10
 • Omarm verandering, neem gedurfde initiatieven met doorzettingsvermogen om buitengewone resultaten te behalen.

  8
 • Focus op klanten, creëer sterke partnerships en begrijp hun voortdurend veranderende behoeften.

  10
 • Stimuleer je nieuwsgierigheid, omarm voortdurend bijleren en groei in je carrière bij ons.

  9
 • Sluit je aan bij een dynamisch team dat vol zelfvertrouwen omgaat met veranderingen en uitdagingen omzet in kansen.

  9
Traits are on a scale of 0 to 10

Succes Profiel

Zijn wij de juiste match voor elkaar? Bekijk de eigenschappen waar we naar op zoek zijn.

Beloningen

Inclusieve cultuur, Bevrijdende Impact: Sluit je aan bij Adecco's ondersteunende omgeving en maak een verschil door werk.

Geef jouw carrièrepad brandstof met betekenisvol werk, maatschappelijke impact en duurzame groei.

Flexibel hybride werken: Geniet van een balans tussen werk en privé met Adecco's flexibele en aanpasbare werkschema's.

Wereldwijde kansen, Diverse rollen: Ontdek een wereld aan carrièremogelijkheden dankzij Adecco's wereldwijde leiderschap.

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier