Skip to main content

Vacatures voor jou

Future@Work

Unlock your potential by
unleashing the Future@Work.

Bij de Adecco Group worden we gedreven door een krachtig doel: de toekomst laten werken voor iedereen. Van het helpen van kandidaten bij het vinden van betekenisvolle baan en het ondersteunen van klanten binnen de veranderende wereld van werk tot het ontwikkelen van onze eigen werknemers. Terwijl de wereld om ons heen verandert, zijn wij begonnen aan een Future@Work strategische transformatie van de bedrijfsvoering om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Deze nieuwe Future@Work strategie houdt in dat we de focus van ons bedrijf verder aanscherpen en effectiever gaan werken met flexibele en hybride oplossingen die aansluiten bij de wensen van onze klanten, kandidaten en collega´s. Onze mensen zijn essentieel voor het succes van deze transformatie. Daarom zullen we zorgvuldig afwegen welk gedrag we moeten aanmoedigen om op de veranderende behoeften van onze klanten te kunnen inspelen. We richten de aandacht hierbij op flexibiliteit, nieuwsgierigheid, creativiteit en goed naar elkaar luisteren. Onze Future@Work-strategie is de routekaart die dit allemaal mogelijk maakt.

Lady writing at her desk in front of her laptop
Male staff member in a blue suit and shirt speaking to his colleagues around a white table

Onze belofte: To Lead, Grow and Embrace our responsibility

Future@Work zet onze mensen en onze belofte op één. Het draait allemaal om een nieuwe visie op hoe wij als bedrijf werken om onze klanten en kandidaten beter te dienen. Met onze Future@Work-strategie omarmen we flexibele en hybride manieren van werken om dichter bij onze klanten, kandidaten, medewerkers en collega's te blijven. Zo kunnen mensen en bedrijven overal hun potentieel bereiken.

Hoe doen we dit?

Door middel van onze ambitieuze en onderscheidende go-to-market-strategieën voor elk van onze drie wereldwijde business units: Adecco biedt tijdelijke en flexibele contracten, Talent Solutions combineert plaatsing, transitie en upskilling, terwijl Modis een project-based model biedt om Smart Industries te ondersteunen. Deze strategieën hebben de ontwikkeling van ons unieke 360°-ecosysteem ondersteund. Dit helpt bedrijven niet alleen toegang te krijgen tot wereldwijd en lokaal talent, maar het helpt werknemers zich aan te passen aan een steeds veranderende markt en flexibel te werken.

Dit alles heeft een positieve invloed gehad op de werkervaringen van onze collega's. Daarom hebben we samen met onze collega's duurzame oplossingen voor de langere termijn ontwikkeld om productiviteit te beheersen en de interne samenwerking te blijven stimuleren tijdens de nieuwe manier van werken.

Door onze groeimindset te ontketenen, en mensen op de eerste plaats te zetten,
kunnen we samen, talent leiden binnen de toekomst van werk.

Icon of a globe

New World Working

Het is een model dat nieuwe manieren van werken brengt voor iedereen, terwijl het ook oneindig veel maatwerk mogelijk maakt. De wereld van werk verandert als nooit tevoren en wij zorgen ervoor dat onze eigen modellen nog flexibeler zijn dan de bedrijven waar ze invloed op zullen hebben.

Icon of a house

Hybrid Working

Een balans van werken op kantoor en op afstand.
Er moet een gezonde balans zijn tussen kantoorwerk en virtueel werk. Het opbouwen van een goede samenwerkingsrelatie en het onderhouden van informele contacten gaat beter in een fysieke ruimte. We stimuleren hybride werken zodat onze collega's een balans kunnen bereiken tussen hun werk- en prive leven.

Icon of a star

Delivering results

Heldere maatstaven voor productiviteit op basis van output en resultaat.
We stimuleren een resultaatgerichte cultuur voor onze klanten, kandidaten en onze eigen medewerkers. We geven duidelijk aan wat we met productiviteit bedoelen, hoe we die meten en hoe vaak we meten. We geven blijk van een pioniersmentaliteit door steeds nieuwe kansen te zoeken, te leren van onze samenwerking en de grenzen van het haalbare te verleggen.

Icon of a folder

Smart Planning

Flexibiliteit op basis van doelstellingen
Slimme planning is hoe we verder komen in een concurrerende industrie - weten wanneer, waar en hoe we effectief actie moeten ondernemen, gebruikmakend van de juiste technologieën en besluitvorming."

Icon of a heart

Wellbeing

Weloverwogen maatregelen voor ons welzijn.
Het welzijn van medewerkers is nog nooit zo belangrijk geweest. In een tijdperk waarin onze arbeid razendsnel verandert en werknemers onder enorme druk staan door corona, zouden bedrijven meer tijd moeten investeren om te zorgen dat hun werknemers betrokken en gezond blijven. We nemen goed doordachte maatregelen voor meer welzijn, zowel van onszelf als van anderen. We respecteren onze collega´s, houden rekening met hun behoeften en met de balans van hybride werkvormen.

Icon of a lock that's unlocked

Agile Working

Het juiste gedrag, zowel cultureel als operationeel, stimuleren door het goede voorbeeld te geven.
We geven de prioriteit aan klant- en kandidaatgericht werken en stimuleren dit door het goede voorbeeld te geven met gedrag dat bijdraagt aan flexibeler en doelmatiger werken. We bieden werknemers mogelijkheden om bij te leren en zich te ontwikkelen, zodat ze zich kunnen aanpassen aan het leidinggeven en werken in een nieuwe, virtuele omgeving.