Skip to main content

Vacatures voor jou

LLH Logo

Verander samen met ons
de Human Capital markt
en bouw mee aan de
toekomst van werk

Wij zijn de talent solutions business van de Adecco Group, een end-to-end solutions partner die inspeelt op de vaardigheden en transformatiebehoeften van onze klanten om groei te stimuleren. Onze missie is om het juiste talent te koppelen aan de juiste kansen. Door de complementaire sterke punten van onze verschillende merken samen te brengen, creëren we synergieën die tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten, waar ze zich ook bevinden in hun transformatieproces. Samen met onze merken en teams willen we organisaties en carrières toekomstbestendig maken door de juiste capaciteiten te ontwikkelen en zo transformatie mogelijk te maken.

Male staff member in a blue suit and shirt speaking to his colleagues around a white table

Diversiteit en inclusie

Diversiteit is de basis van onze cultuur. Wij geloven in het luisteren en begrijpen van onze mensen als individuen. Het contact dat we met elkaar hebben is persoonlijk, positief en impactvol. We omarmen onze verschillen en vinden samen ons dieper potentieel. Dit doen we door ons voortdurend in te zetten voor het creëren van een inclusieve werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt en floreert.

Onze locaties

Onze activiteiten strekken zich uit over de hele wereld. In Noord-Amerika zijn wij Parker & Lynch, Accounting Principals, Ajilon, Paladin en Special Council. In Zuid-Amerika en Azië zijn wij Spring Professional. Ook in Europa hebben wij een sterke staat van dienst met Spring Professional, samen met Badenoch + Clark. We kunnen onze lokale kampioenen niet vergeten in het Verenigd Koninkrijk, Penna, een marktleider in digitale en media recruitment, en DIS AG een merk met een sterke reputatie in Duitsland.

In Talent Solutions, we will drive growthby addressing the end-to-end skills transformation needs of our customers.

Sergio Picarelli - Talent Solutions President

Word lid van onze
wereldwijde
Talent Community

Laat ons weten wie je bent en waar je naar opzoek bent door je aan te melden voor onze Talent Community. We helpen jou met het vinden van de juiste baan door je job alerts te sturen wanneer er een kans zich voor doet.

Onze gebruiksvoorwaarden, ons cookiebeleid en ons privacybeleid leggen uit hoe we informatie over u verzamelen en gebruiken u en de rechten die je hebt. Door het indienen van uw informatie erkent u dat u deze documenten hebt gelezen documenten en geeft u toestemming voor het ontvangen van mededelingen en e-mail job alerts van de Adecco Group te ontvangen.

Heb je je al aangemeld? Klik hier