Skip to main content

Vacatures voor jou

Jouw rol als
branch manager

Own your decisions,
drive your ambitions.

Is dit de rol voor jou?

Gebruik onze interactieve tool om te ontdekken of dit de rol is voor jou

Lees meer
Man and woman sitting around table writing on a piece of paper

Klaar om ons team te versterken?

Nu solliciteren

Wat ga je doen?

Kom bij ons werken als branch manager. Branch managers zijn natuurlijke probleemoplossers met een flexibele aanpak. Je bent verantwoordelijk voor je eigen werk, neemt verantwoordelijkheid voor je beslissingen en creëert een inspirerende omgeving die je team om je heen empowered. Het ene moment coach je het team, het volgende moment gebruik je data om uitdagingen in de doelstellingen te identificeren en nieuwe manieren te vinden om ze te halen. Naast de dagelijkse gang van zaken kijk je vooruit. Dat kan betekenen dat je strategisch nadenkt over de branch, ideeën en oplossingen deelt met andere leiders of actief nadenkt over de groei en toekomst van jou en je team. Dit is veel meer dan het runnen van een succesvol team. Het zal aan jou zijn om creatief en strategisch te denken, samen te werken met collega's om nieuwe ideeën te stimuleren, nieuwe klanten binnen te halen en bestaande relaties te versterken.

Two men in shirts in a discussion. One is holding a notebook, the other is holding a coffee cup
Man in light blue shirt articulating his point with a pen while his colleagues watch and listen to him

Wat is er voor nodig.

Als je bereid bent om jezelf te ontwikkelen en houd van een cultuur die staat voor continu leren en groei, zul je goed matchen met Adecco Workforce Solutions. Wil je uitdagingen aangaan, waarin echte verandering wordt gerealiseerd? Met jou inzicht en visie help je ons een betere toekomst te creeren, voor iedereen.

Skills

Om succesvol te zijn als Branch Manager bij de Adecco Group zijn er een aantal skills die fijn zijn om te hebben:

Binnen de Adecco Group krijg jij de kans om te groeien met interessante banen, carrières en trainingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide portfolio van wereldwijde merken. Wereldwijde merken die de manier waarop mensen in de toekomst werken veranderen.We stellen onze mensen in staat om op de slimste, meest efficiënte manieren te werken om een balans te bereiken tussen werk en prive. Daarom geven we je de autonomie en ondersteuning die je nodig hebt om te werken op de manier die je het meest productief, flexibel, zelfverzekerd en gelukkig maakt. We ondersteunen je om te groeien en nemen onze verantwoordelijkheid voor jouw ontwikkeling en welzijn. Zodat jij je volledige potentie kunt bereiken binnen onze Future@work strategie.

 • People Icon
  Klantgerichtheid
 • Gift Icon
  Goei mindset
 • Replay Icon
  Omarmen van verandering
 • Chat Icon
  Doelgericht samenwerken
 • Star Icon
  Resultaatgericht
 • Cog Icon
  Strategisch denken

Word lid van onze
wereldwijde
Talent Community

Laat ons weten wie je bent en waar je naar opzoek bent door je aan te melden voor onze Talent Community. We helpen jou met het vinden van de juiste baan door je job alerts te sturen wanneer er een kans zich voor doet.

Onze gebruiksvoorwaarden, ons cookiebeleid en ons privacybeleid leggen uit hoe we informatie over u verzamelen en gebruiken u en de rechten die je hebt. Door het indienen van uw informatie erkent u dat u deze documenten hebt gelezen documenten en geeft u toestemming voor het ontvangen van mededelingen en e-mail job alerts van de Adecco Group te ontvangen.

Heb je je al aangemeld? Klik hier