Skip to main content

Vacatures voor jou

Jouw rol als
consultant

Be valued.
Be inspirational. Be trusted.
Put your customer at the heart.

Is dit de rol voor jou?

Gebruik onze interactieve tool om te ontdekken of dit de rol is voor jou

Lees meer
Man and woman sitting around table writing on a piece of paper

Klaar om ons team te versterken?

Nu solliciteren

Wat je doet als consultant.

Kom bij ons werken als consultant. Ben jij een echt inspirerende sparringspartner, die goed is in het opbouwen van relaties met klanten, kandidaten en andere belangrijke stakeholders? Dan is de rol als consultant wat voor jou! Lukt het jou onze klanten en kandidaten in het middelpunt te zetten? Als consultant balanceer je drukke dagen vol e-mail en telefoontjes met afspraken met potentiële klanten, bestaande klanten en talentvolle kandidaten. Jij krijgt energie van verandering, uitdagingen, echt contact en de diversiteit aan werkzaamheden. Daarnaast kan je altijd rekenen op een hecht team, die elkaar ondersteund, samen uitdagingen aanpakt en successen viert. Het delen van je expertise en advies binnen je sector, zodat je een echte partner kunt zijn voor je klanten en kandidaten daar doe jij het voor. We inspireren jou om een leider te zijn en geven je in je rol en daarbuiten alle steun die je nodig hebt om de verwachtingen te blijven overtreffen.

Man in a shirt and jacket talking on a mobile phone leaning against a glass wall
Lady writing at her desk in front of her laptop

Wat is er voor nodig.

Een expert zijn in multitasking stelt je in staat om de focus te verleggen tussen klanten, kandidaten, data en meetings. Je bent veerkrachtig, altijd nieuwsgierig om te leren en door het opbouwen van je expertise blijf je up to date met de veranderende markttrends. Jij krijgt energie van slim te werk gaan, het oplossen van uitdagingen en opzoek te gaan naar nieuwe kansen. Jouw ontwikkeling en groei is belangrijk binnen de Adecco Group, wij zetten onze mensen op de eerste plek. Afhankelijk van jouw interesses en ambities kan je bij ons veel verschillende kanten op groeien. Wij helpen jou bij jouw carriere. Dit kan zowel binnen de Adecco Group als één van onze global merken als Adecco, Modis of Lee Hecht Harrison.

Skills

Commercieel werken en klanten of kandidaat op één zetten moet je leuk vinden binnen deze rol. Andere skills waar we naar opzoek zijn.

Binnen de Adecco Group krijg jij de kans om te groeien met interessante banen, carrières en trainingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide portfolio van wereldwijde merken. Wereldwijde merken die de manier waarop mensen in de toekomst werken veranderen.We stellen onze mensen in staat om op de slimste, meest efficiënte manieren te werken om een balans te bereiken tussen werk en prive. Daarom geven we je de autonomie en ondersteuning die je nodig hebt om te werken op de manier die je het meest productief, flexibel, zelfverzekerd en gelukkig maakt. We ondersteunen je om te groeien en nemen onze verantwoordelijkheid voor jouw ontwikkeling en welzijn. Zodat jij je volledige potentie kunt bereiken binnen onze Future@work strategie.

 • Chat Icon
  Doelgericht samenwerken
 • People Icon
  Klantgerichtheid
 • Gift Icon
  Effectieve communicatie
 • Cog Icon
  Strategisch denken
 • Replay Icon
  Flexibiliteit

Word lid van onze
wereldwijde
Talent Community

Laat ons weten wie je bent en waar je naar opzoek bent door je aan te melden voor onze Talent Community. We helpen jou met het vinden van de juiste baan door je job alerts te sturen wanneer er een kans zich voor doet.

Onze gebruiksvoorwaarden, ons cookiebeleid en ons privacybeleid leggen uit hoe we informatie over u verzamelen en gebruiken u en de rechten die je hebt. Door het indienen van uw informatie erkent u dat u deze documenten hebt gelezen documenten en geeft u toestemming voor het ontvangen van mededelingen en e-mail job alerts van de Adecco Group te ontvangen.

Heb je je al aangemeld? Klik hier