Skip to main content
0 Adecco Saved job heart green icon Opgeslagen jobs

Er zijn nog geen vacatures opgeslagen.

Vacatures voor jou

Over de Adecco Group

Wij helpen duizenden mensen met allerlei verschillende achtergronden en culturen aan het werk over heel de wereld.

Hoe? Door innovatieve oplossingen in de wereld van werk, gericht op de toekomst. Door nieuwe ervaringen te delen met verschillende klanten. Door een inspirerende omgeving te creëren voor onze eigen collega's. De Adecco Group combineert de beste labels in één HR totaaloplossing en levert aan onze collega's, klanten en kandidaten.

Wie zijn wij? Wij zijn innovators, influencers, carrièremakers en we zijn op zoek naar collega's die onze passie delen voor het versterken van mensen.

  • Collaborative SAMENWERKEN Meer dan 70 merken en meer dan 34.000 medewerkers werken samen om velen een carrière te brengen.
  • Global WERELDWIJD Wij hebben een invloedrijke positie in meer dan 60 landen wereldwijd.
  • Available BEREIKBAAR Door onze wereldwijde aanwezigheid hebben we altijd een kantoor om de hoek.
  • Distinguished ONDERSCHEIDEND Het feit dat we wereldwijd meer dan 100.000 klanten bedienen laat ons internationale bereik goed zien.

Visualiseer onze invloed, leer meer over wat wij doen

Ontdek het internationale bereik van onze diverse organisatie en zie hoe wij werkgevers en talent samenbrengen. Ontdek onze invloed en jouw talent.

Companies now are realising that not only is success driven by having the best product or the latest technology, it’s about having the right people collaborating together in the best way. And THIS is why I love working at the Adecco Group. We truly have a pioneering spirit, which shapes our great culture and enables us to deliver the very best experience to our candidates, colleagues and clients.

Aly Sparks Hoofd Talent Acquisition Adecco Group

Werken bij de Adecco Group

Er zijn vele zaken die ons helpen om uit te blinken als werkgever, dit zijn enkele zaken waar we erg trots op zijn.

We geven onze medewerkers de vrijheid om te groeien

Onze kantoren zijn levendige omgevingen waar mensen houden van wat ze doen en presteren in een cultuur die initiatief aanmoedigt, persoonlijke ontwikkeling mogelijk maakt en aanzet tot voortdurende verbetering. Het maakt onze cultuur tot iets speciaals.

We grow together

We werken samen als een familie en we staan bekend om onze vriendelijke cultuur. We delen onze vaardigheden, kennis en expertise om samen te groeien. We zijn er allemaal voor elkaar. We zijn één team met één doel: ervoor zorgen dat zowel klanten als kandidaten met succes door de veranderende wereld van werk kunnen navigeren.

Inzet en toewijding

Wij erkennen en belonen onze mensen voor hun inzet en toewijding. Waar je ook aansluit bij de Adecco Group, je kan bij ons vergoeding, carrièremogelijkheden en uitzonderlijke voordelen tegemoet zien die je bij een organisatie van deze omvang en status kan verwachten. Wij zijn een wereldwijd team wat het beste in elkaar naar boven haalt.

Vooruitgang is de toekomst

Bij ons kan je er voor kiezen jouw carrière vorm te geven in jouw eigen land. Of profiteer van ons de internationale mogelijkheden en doe waardevolle ervaring op door te wonen en werken op één van onze wereldwijde locaties. Wij zorgen tenslotte voor carrière, en dat geldt ook voor die van jou.

We versterken mensen door middel van ontwikkeling

Wij geloven in het ontwikkelen van talent en daarom investeren we veel in jou. We bieden en leveren een breed scala aan professionale ontwikkelingsprogramma's die jouw carrière eigen maken. Wat jouw rol ook is of waar je ook vandaan komt, het gaat erom waar je met ons naar toe gaat.

Wij streven ernaar om iedereen een beter vooruitzicht te bieden

Elke dagen matchen we honderdduizenden mensen aan de juist rollen. We openen kansen voor werkzoekenden, terwijl we het allerbeste talent voor onze klanten vinden. In samenwerking met wereldwijde organisaties zorgen we ervoor dat mensen uit alle lagen van de bevolgen kunnen slagen op hun werkplek.

Waarom kiezen voor de Adecco Group?

Onze strategie draait om prestatie, transformatie en innovatie. We presteren door ons wereldwijde bereik te gebruiken om meer mensen en meer banen samen te brengen dan wie dan ook. We zijn op weg om de manier waarop collega's identificeren, aantrekken en recruiten te transformeren en zorgen voor een juiste match tussen onze organisatie, onze waarden en onze cultuur. Wij leveren een innovatieve oplossingen op gebied van personeel, waar we zowel klanten als collega's inspireren.

Als het enige wereldwijde bedrijf voor HR - oplossingen met een wereldwijde programma gebaseerde basis, richten we ons op het creëren van sociale impact op de arbeidsmarkt. Dat betekent dat we initiatieven en programma's op internationale schaal kunnen aanbieden die onze medewerkers dichter bij elkaar brengen, vaardigheden laat ontwikkelen en onze cultuur een boost geven. Het is een geweldige tijd om je aan te sluiten bij ons zeer diverse groep collega's.

Programma's

Twee onderscheidende programma's die we uitvoeren zijn Win4Youth (inclusief de wereldwijde 'Sport & Inclusion' dag) en 'CEO for One Month'. Beide wereldwijde initiatieven zijn volstrekt unieke leerervaringen en hebben tot doel collega's bij elkaar te brengen en anderen te helpen.

Training

Dankzij de vaardigheden van onze mensen staan we bovenaan in het klassement. Het is dus enorm belangrijk om deze vaardigheden te blijven ontwikkelen om zo iedereen aan een baan te helpen. Van onze eigen Adecco Academy tot ons HIT programma, we bieden een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden over de hele wereld.

Ontwikkeling en vooruitgang

Onze mensen staan niet alleen in hun carrière ontwikkeling, we begeleiden hen elke stap op de weg. De mogelijkheden om betrokken te raken bij werk dat zo'n groot publiek raakt, zijn hier enorm. De kansen voor progressie zijn altijd binnen handbereik en wij kijken altijd naar continu verbeteren. Het draait allemaal om ambitie, doelen en waar je heen wil. Wij zorgen voor onze collega's.

Cultuur

De Adecco Group is als tweede geeindigd in de 2017 lijst van 'Worlds Best Multinational Workplaces'. Uit meer dan 6600 multinationals dat heeft deelgenomen wereldwijd. Het is niet voor niks, wij ontwikkelen onze mensen en moedigen iedereen aan om volgens onze waarden te werken. Dit is onze vooruitstrevende cultuur.

Mogelijkheden

Klik op een regio om ons brede scala aan merken te ontdekken en onze huidige vacatures te bekijken. Let's get to work.

Onze merken

Klik op één van de logos om meer te ontdekken over dat merk

Onze vacatures

Bekijk de laatste vacatures in jouw regio

Bekijk alles

Bekijk de laatste vacatures op jouw locatie

Bekijk alles

Bekijk de laatste vacatures op jouw locatie

Bekijk alles

Bekijk de laatste vacatures op jouw locatie

Bekijk alles

Bekijk de laatste vacatures op jouw locatie

Bekijk alles

Bekijk de laatste vacatures op jouw locatie

Bekijk alles

Bekijk de laatste vacatures op jouw locatie

Bekijk alles

Bekijk de laatste vacatures op jouw locatie

Bekijk alles

Bekijk de laatste vacatures op jouw locatie

Bekijk alles

Wat houdt het in om deel uit te maken van de Adecco Group.

Al meer dan 50 jaar helpen we duizenden mensen met verschillende achtergronden en culturen te verbinden met de werkgelegenheid over de hele wereld. We bieden toonaangevende HR-diensten en -oplossingen, waardoor de wereld van het werk wordt gestimuleerd. Dit geeft onze klanten niet alleen een meer gepersonaliseerde ervaring, maar geeft onze collega's ook een gevoel van doelgerichtheid en waarde in het werk dat ze verrichten. Deel uitmaken van onze internationale organisatie betekent deel uitmaken van een community die elkaar stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Je doet werk wat het leven van onze medewerkers kan beïnvloeden. Je maakt deel uit van een gedreven en professioneel netwerk.

Word lid van onze internationale Talent Community

Als de kans zich voordoet, zorg er dan voor dat je dit direct meekrijgt! Voer je gegevens in om lid te worden van onze Talent Community en meld je aan voor automatische job alerts.

In onze gebruiksvoorwaarden, cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we omgaan met de informatie die we over u verzamelen en toepassen en welke rechten u heeft. Door uw informatie in te dienen, erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en stemt u in met het ontvangen van mededelingen en e-mailberichten van de Adecco Group.

Al aangemeld? Klik hier