Skip to main content

Vacatures voor jou

L

O

A

D

I

N

G

Selecteer een waarde

Maak deel uit van een gemeenschappelijk team

Wij zijn de Adecco Group. Een netwerk van gepassioneerde professionals die samenwerken in meer dan 60 landen om bedrijven te helpen hun talent te optimaliseren, hun personeelsbestand te transformeren en de inzetbaarheid van mensen over de hele wereld op te bouwen. Ontdek hoe het is om een carrière op te bouwen bij de Adecco Group in ons collectief van brands.

Wereldwijde krachtige toekomst

Als een van 's werelds grootste toonaangevende HR-dienstverleners, heeft ons merkecosysteem op harmonieuze wijze een van de meest unieke, technologisch geavanceerde HR-oplossing portefeuilles waar dan ook. De innovatie, behendigheid en flexibiliteit waarmee we onze klanten ondersteunen is geëvenaard door onze expertise in het bevorderen van de inzetbaarheid en tewerkstelling van de personen die wij bedienen. We denken na over de toekomst op het werk en zijn besluitvaardig als het gaat om hoe we de toekomst voor iedereen kunnen laten werken.

Evoluerende
organisatie

We hebben een krachtig doel: de toekomst laten werken voor iedereen. Onze Future@Work-strategie herontdekt hoe we opereren als een bedrijf. Om onze klanten en mensen beter te ondersteunen, brengen we een revolutie teweeg in de klantervaring, we onderscheiden ons door middel van ons 360-graden HR serviceaanbod van onze concurrenten, en worden de meest digitaal geavanceerde en datarijke business in onze branch. Onze mentaliteit is ondernemend en we geven prioriteit aan een agile samenwerkingsmodel.

Jouw werk op
jouw manier

We zijn leiders op het gebied van empowerment van onze collega's om op de slimste, meest efficiënte manier te werken. Onze nieuwe World Working model is onze gids hier, inspirerende mensen om betere resultaten aan te boren door het rolmodel te zijn van Agile Werken, evenals het ontdekken van een gezonde balans tussen op afstand en vanuit huis te werken Hybrid Working -afhankelijk van de taak die je voorhanden hebt. Onze collega's kunnen een totaal evenwicht bereiken tussen de eisen van hun baan en hun leven - wat hen in staat stelt hun toekomst in eigen handen te nemen.

Vertrouwenscultuur

We zijn een verenigd team van geweldige mensen met een 'collective spirit'. We werken allemaal samen, zijn nieuwsgierig, respectvol en open - en toegewijd om een waardige collega te zijn om mee samen te werken. Hier kun je je ware zelf aan het werk zetten, want je collega's zijn gelijkgestemde mensen die diversiteit in gedachten en talenten waarderen.

Omvang & Marktpositie

Als een van 's werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van talent advies en oplossingen, worden we gedreven door een krachtig doel: de toekomst voor iedereen laten werken. Elk jaar ondersteunen onze 30.000+ medewerkers 100.000 klanten in 60 landen om een verschil te maken in de carrières – en levens – van 3,5 miljoen mensen. Onze oplossingen stellen mensen in staat hun potentieel te vergroten, en organisaties om hun talentdoelen te bereiken.

Dat doen we door middel van drie kerndiensten.

  • Workforce Solutions: het combineren van wereldwijde schaal met lokale kennis om te voldoen aan uiteenlopende talentbehoeften.
  • Talent Solutions: expertise bieden op het gebied van personeelstransformatie, om- en bijscholing en plaatsing van talent.
  • Technology Solutions: het leveren van sectoroverschrijdende digitale expertise.
female explaining company stats

Uniek wereldwijd toonaangevend portfolio

De wereld van werk verandert op een ongekende schaal - nieuwe megatrends zoals hybride werken zorgen ervoor dat bedrijven heroverwegen hoe ze hun teams bouwen en optimaliseren. Tegelijkertijd verschuiven de verwachtingen van medewerkers, waarbij flexibiliteit en welzijn net zo belangrijk worden als ontwikkeling en vooruitgang. Wat de toekomst ook in petto heeft, we zijn er om werkgevers en werknemers te helpen deze met vertrouwen tegemoet te treden.

We doen dat door middel van onze Future@Work-strategie, met als kern onze 360 end-to-end-portfolio van diensten die zijn ontworpen om te anticiperen op en te voorzien in de behoeften van onze klanten en klanten in dit veranderende landschap. Daarmee zorgen we ervoor dat mensen over de hele wereld worden geïnspireerd, gemotiveerd, getraind en ontwikkeld om de toekomst van werk te omarmen en levenslange inzetbaarheid te bereiken.

Female accesing portofolio

Klantgerichtheid

Naast gedifferentieerde, 360-graden services en toonaangevende digitale producten, vormt het leveren van een uitzonderlijke klantervaring de kern van wie we zijn. We maken gebruik van onze passie, creativiteit, behendigheid en openheid voor nieuwe ideeën om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten en helpen hun meest complexe problemen aan te pakken. Elke dag helpt ons werk om mensen sterker te maken, economieën te stimuleren en echte waarde toe te voegen aan de samenleving.

We passen onze vaardigheden, kennis en klantgerichte ethos ook toe op onze eigen omgeving en dit wordt aangetoond door onze voortdurende onderscheiding van een van 's werelds beste werkplekken.

Male staff member speaking to his colleagues around a white table

Organisatiegrootte

We zijn een wereldwijd netwerk met meer dan 30.000 mensen en zeven toonaangevende merken die actief zijn in 60 landen: Adecco, Adia, Badenoch + Clark, LHH, General Assembly, Pontoon, Spring, Hired en Modis. Elk speelt een andere, maar even cruciale rol om ons in staat te stellen krachtige end-to-end-oplossingen te leveren aan onze klanten.

En als we zeggen dat we wereldwijd zijn, menen we dat ook echt. Van Puerto Rico tot Marokko, van Australië tot Kroatië, we hebben kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, Azië-Pacific en China en Europa. De kerndiensten die we leveren, worden overal waar we actief zijn volgens dezelfde strenge normen geleverd - we zijn één team en bieden grensoverschrijdende arbeidsoplossingen die voor iedereen werken.

Members of staff chatting

Vrijheid van mening

With us, you really can be yourself. You’ll be encouraged to share your ideas and voice your opinions in an environment that’s open, supportive and respectful. Through our quarterly employee engagement surveys, we welcome different perspectives and we actively seek feedback.

Freedom of opinion is also about development. Everyone here is encouraged to offer their thoughts and display a curious mindset, to promote engaging conversations that will spark your imagination, keep you motivated and give you diverse insights. Insights that will help you to grow both as a person, and as a professional.

Female and male staff members talking

Diversiteit & inclusie

We zijn hier om de toekomst voor iedereen te laten werken. Dat betekent dat we ervoor moeten zorgen dat onze eigen cultuur wordt gekenmerkt door erbij te horen, vertrouwen en participatie, evenals inspirerende inclusiviteit en gelijkheid in de rest van de wereld. Simpel gezegd, we vieren onderlinge verschillen. We weten dat het ons sneller, slimmer en innovatiever maakt.

Sluit je bij ons aan en je vaardigheden en potentieel zullen worden erkend en gekoesterd. Je leert van je collega's net zoals zij van jou leren. En je hebt enorm veel mogelijkheden om een positieve toekomst vorm te geven - voor ons bedrijf, onze stakeholders en alle toekomstige generaties.

Kom meer te weten
Male staff member in a blue suit and shirt speaking to his colleagues around a white table

Onderlinge relaties

We hebben één visie en een gedeeld doel. We erkennen ook dat we op ons best zijn als we gebruik maken van diverse ideeën en frisse perspectieven. Het zorgt voor een unieke, lucratieve cultuur. We werken samen, maar vieren ook onze verschillen. We uiten onze eigen gedachten, maar we zorgen er ook voor dat we luisteren naar die van anderen.

Een carrière bij ons betekent omringd zijn door innovatieve en inspirerende mensen die je ondersteunen, voor je zorgen en respecteren om dag in dag uit op je best te zijn.

Group of employees hugging

Welzijn

We zijn gepassioneerd om onze mensen te helpen zich gelukkig en zelfverzekerd te voelen, zowel op het werk als daarbuiten. Onze New World Working-benadering van welzijn kijkt over het volledige spectrum van zingeving, mentaal, fysiek en sociaal welzijn. Onze speciale portal 'Supporting our People' brengt deze benadering tot leven. Dit is de thuisbasis van een hele reeks bronnen en hulpmiddelen die alles omvatten, van werken op afstand en productiviteit, tot thuis trainen, voeding, stressmanagement en mindfulness.

Het omvat ook bijscholing en persoonlijke ontwikkeling met behulp van ons eigen 360°-ecosysteem van HR-oplossingen, waaronder digitale cursussen voor de General Assembly. Het gaat erom mensen te inspireren om hun doelen te bereiken, hen in staat te stellen de juiste balans tussen werk en privé te vinden en hun toekomst in eigen handen te nemen.

Kom meer te weten

Management Ondersteuning & Zorg

De grootste kracht van onze organisatie zijn onze mensen. Als het op ontwikkeling aankomt, weten we dat een van de beste manieren om te leren is door te doen - door beslissingen te nemen en alles te begrijpen wat er van ons wordt gevraagd. Maar het is van groot belang om de dagelijkse ervaringen te ondersteunen met gedegen training. Daarom krijgt iedereen hier begeleiding en mentorschap van managers en coaches, samen met het participeren aan verschillende projecten en ervaringen.

Terwijl we onze transformatie collectief aansturen, erkennen we het belang van het ontwikkelen van de juiste capaciteiten om onze klanten op nieuwe manieren van dienst te zijn en onze prestaties te stimuleren, terwijl we onze collega's op weg helpen naar continue groei. Om dit te doen, introduceren we de Adecco Group University (TAG U), een robuust leer-ecosysteem dat het beste van het 360-aanbod van de Group samenbrengt, evenals externe inhoud en expertise om toegewijde leerplannen te creëren voor iedereen in ons bedrijf.

Two staff members chatting

Autonomy & Flexibiliteit

Naarmate de wereld van werk evolueert, zijn we vastbesloten om het voortouw te nemen. Dat betekent anders denken, nieuwe oplossingen verkennen en gebruikmaken van de ideeën en het potentieel van elk lid van het team.

Onze innovatieve oplossingen stimuleren transformatie. Ze zijn belangrijk voor onze klanten, hun kandidaten en collega's over de hele wereld. Als je een onderzoekende en nieuwsgierige denker bent met veel enthousiasme en een ondernemersgeest, zullen we ervoor zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om te slagen in je individuele reis terwijl je het soort weloverwogen beslissingen neemt die de onze zullen vormen.

Male staff member working from home holding a child

Hybride en Agile Werken

Net als veel andere werkgevers, is de manier waarop wij werken ingrijpend veranderd. – We hebben de opkomst gezien van nieuwe, hybride manieren van werken met een balans tussen kantoor- en thuis werken en een hernieuwde focus op het zorgen voor ons welzijn.

Het betekent dat we onze mensen flexibiliteit kunnen blijven bieden en tegelijkertijd samenwerking en meer informele verbindingen kunnen bevorderen die het beste ontstaan in de fysieke ruimte. Wij geloven dat deze agile aanpak ons in staat stelt om niet alleen waarde toe te voegen aan onze collega's, maar ook aan onze klanten.

Woman using a laptop

Erkenning en beloning

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen in de Adecco Group over alle vaardigheden en middelen beschikt die ze nodig hebben om een zinvolle bijdrage te leveren aan ons succes. Dan zorgen we ervoor dat hun bijdrage wordt erkend en goed wordt beloond - en dit wordt afgestemd op hun individuele omstandigheden en locatie.

Onze beloningen omvatten alles, van een royale jaarlijkse vakantietoeslag en gezinsgerichte voordelen tot financiële initiatieven zoals pensioenen plus salarissen op basis van talent en potentieel, niet alleen op eerdere verdiensten. Waar je zeker van kunt zijn, is dat je, waar je ook bent gevestigd, toegang hebt tot tal van voordelen, waaronder welzijnsinitiatieven, flexibiliteit, doorlopende ondersteuning en leren op niveau van wereldklasse.

Three colleagues gathered around a mechanical arm

Leer-, mentor- en  loopbaanervaringen

Onze focus op vooruitgang gaat verder dan de 5 miljoen mensen die we tegen 2030 willen omscholen. We zijn net zo toegewijd aan het ontwikkelen van onze eigen collega's. Een groot deel van onze training wordt aangeboden via General Assembly, een pionier op het gebied van onderwijs en loopbaantransformatie, evenals de Adecco Group University (TAG U), een one-stop-shop voor leren en loopbaanontwikkeling.

Dan zijn er initiatieven zoals ons 18 maanden durende International Future Leaders-ontwikkelingsprogramma, ontworpen om een pijplijn van leiderschapstalent op te bouwen. Wat je ambities ook zijn, wij hebben de leer-, mentor- en loopbaanervaringen die je zullen helpen om te komen waar je wilt zijn.

Man using a laptop

Slim Plannen

Onze toewijding aan New World Working - pionieren van meer flexibele, wendbare en hybride benaderingen - betekent dat vooruit plannen essentieel is. We moeten weten wanneer, waar en hoe we effectieve acties kunnen ondernemen. We moeten de juiste technologieën gebruiken en op het juiste moment de juiste beslissingen nemen.

Slim Plannen vormt de kern hiervan, waardoor we effectief prioriteiten kunnen stellen voor onze klanten, kandidaten en onszelf, en duidelijk maken wat we bedoelen met en hoe we productiviteit meten. Het draait allemaal om het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is.

Kom meer te weten
Woman using a VR headset

Missie & Strategy

We helpen werknemers, werkgevers en zelfs economieën om te floreren. Dat doen we door de kracht van 360-gradenoplossingen, geavanceerde technologieën en onze wereldwijde Future@Work-strategie te benutten.

Deze strategie gaat over het omzetten van ons doel 'Making the Future Work for Everyone' in een gedurfde, grensoverschrijdende visie waarin klantgerichte, gedifferentieerde en digitale diensten centraal staan. Allemaal ontworpen om duurzame en levenslange inzetbaarheid mogelijk te maken voor de 3,5 miljoen personen waarmee we elk jaar werken – en de 5 miljoen die we tegen 2030 zullen helpen omscholen – en om 100.000 organisaties in staat te stellen de talenten van iedereen in hun team te optimaliseren.

Kom meer te weten

Prestatie, uitdagend en zinvol werk

Ons werk heeft impact op duizenden klanten, maar ook voor miljoenen kandidaten en medewerkers over de hele wereld. Door onze Future@Work-strategie stellen we individuen in staat hun potentieel te optimaliseren, teams een gedeeld gevoel van doel te geven en organisaties te helpen om te komen waar ze willen zijn. Alles wat we doen wordt ondersteund door de meest geavanceerde digitale technologieën.

Als onderdeel van ons team onderneem je werk dat zowel uitdagend als zinvol is, voortbouwend op ons succes terwijl je onze klanten vooruit helpt. Je krijgt de kans om het voortouw te nemen in nieuwe oplossingen en een innovatief voordeel te ontwikkelen waarmee je je onderscheidt.

Woman talking on a table with work collegues